PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack Grekland för denna gång.

DSC00469
DSC00487
DSC00472
DSC00491

DSC00502
Nu tackar vi Grekland för denna gång♥
Vi har haft den bästa semestern man kan tänka sig tillsammans med vår dotter. Och jag är inte den som gillar att skryta om mina barn, men ibland så händer det. Som nu! Överallt har barn varit ledsna, över värmen, över att maten inte passat.. precis som vanligt, och så som det brukar vara hos oss också! Men Novalie har under denna resa gnällt en enda förbannad gång! och det som hjälpte var att ta ner henne från barnmatstolen så hon fick gå en stund, thats it. På en vecka i över 40 graders värme i solen! inte på planet varken ner eller hem, trots trötthet och hattig sömn inatt så har hon bara vaknat upp, följt med, gått, stått och väntat, och inte gnällt.

Jag är helt mållös ska jag säga er, det här har aldrig hänt innan.
Min lilla tjej börjar verkligen bli stor och förstår, är det nu bebistiden faktiskt är slut och jag numera har två stora tjejer här hemma. Känns läskigt, spännande, och ser fram emot en ny period och tid i tjejernas liv.

Vi har även haft det riktigt skönt, skönt att komma bort från vardagen, slippa att tvätta, städa, laga mat.. bara vara! dock så har vi haft det lite väl rastlös jag och Linus! Men det är bara för att vi är vi, och vi gillar inte att ligga vid poolen hela dagarna. Novalie var som fisken i vattnet första 3-4 dagarna, sedan började de även bli svårt att få ner henne till poolen. Så vi skulle behövt att bo längre in mot städerna och inte ute i vildmarken. Men vi har fått härliga promenader, god mat och lyxig service! ett toppen hotell verkligen som jag rekommenderar varmt till er som gillar att ha ren och skär avkoppling bort från allt. För barnen, så har dom verkligen allt och mer därtill.

Men nu njuter vi, över att vara hemma. Nu ska vi vänta på att Wilja kommer hem bara, sen är allt precis så som det ska vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats