PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack för en virrig kväll Atousa!

I går så hade jag en mycket bra dag, en såndär dag som är lite bättre än många andra!
Dagen startade med helgfrukost, vi fick ett samtal från Novalies farmor! plötsligt så hade vi en barnfri och helt oplanerad kväll tillsammans! Igår så hade Linus en rätt rolig match, nationaldagen och alla var ute! aktiviteter för barnen, ponnyridning vid planen vinster som lottades ut! hela 1000 personer köpte inträde för att se herrarna spela! Dom vann med 4-0, så Linus och grabbarnas kväll var redan räddad.

Jag ringde min vapendragare Atousa och lockade ut henne och barnen hit ut till skogen! Vi sprang runt och yrade här hemma, tog bussen ner till matchen och var framme lagom till andra halvlek. Vi åkte innan första ens börjat…. De där med Bålsta och bussar! de är så nära, men att de kan ta en sån tid.

Vi kikade på matchen, sen plockade Farfar upp Novalie och Atousas Mamma hämtade hennes tjejer! Så, vi gick och käkade en gourmémiddag på Texas Longhorn! Oxfilé och potatisgratäng och ett glas vitt, kaloribombade från morgon till kväll igår. Linus och grabbarna kom och firade med lite öl!

Efter middagen så kände vi att vi ville hem och göra oss lite i ordning, jo hej du! goodluckchuck.
Bussarna gick en gång i timman, så vi gick från gamla bålsta till centrum i hopp om att vår buss mot oss skulle gå! nehe, 1 timma kvar. Vi ringde taxi, 1.5 timma (!!) herregud, 4 st bilar var ute och körde. Men från en ängel från himlen så kom Linus lagkamrat med bilen, plockade upp oss och körde oss hem!

Sen blev det massa vin, kastade alla kläder på högar då ingenting passade! tillslut så fanns de något för oss alla 😉 Vi tog oss sedan hem till Jonathan och hans syster för att fortsätta kvällen! det var så längesen man satt ett par stycken med musik, lite dricka, satt ute och snackade! så himla mycket trevligare än trista (oftast) utgångar! dock så skulle vi ner till Kontrast. Ett nyöppnat uteställe i Bålsta, 25 årsgräns! var så nojig över att jag inte skulle komma in, men vilken tur! blev inte ens leggad 😉

Väl där… så fick man avsmak utav människor om jag ska vara ärlig!

Vi hade det så jäkla mycket roligare innan! vi drog hem långt innan stängningsdags, stekte ägg och plockade fram massa gott att äta. Avslutade kvällen med mätta magar och sjukt mycket skratt under kvällen!

10402589_10152489114424120_8687169299160907290_n-tile

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats