PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack för denna helg!

Bloggare, jumpsuit, mammasangel, patricia, brunthår, guld, koppar, frisör

Den här helgen har verkligen varit en utav de bättre på länge! och jag har haft en välbehövlig stund ifrån bloggen. Ibland behöver man lägga 100 % fokus på sig själv, och sin familj och inte bara sitta vid den här datorn och försöka komma på ”bra” inlägg att skriva, har bloggat i närmre 5 år nu varje dag. Mina ämnen börjar ta slut, och att ständigt behöva fundera på vad man ska skriva om imorgon, så är de bara skönt att få skriva om min vardag även om den kanske inte är fullt så rolig. Jag orkar helt enkelt inte med blogghetsen numera, utan jag har min instagram! och jag har min blogg, stunder jag får lust. Orkar inte längre känna det som något måste, eller någon press. Jag är här, och jag skriver med en enkel anledning, jag mår bra utav det. Inte för att jag måste! då kryper jag in i mitt skal igen, och får inte ut ett vettigt ord.

Min Fredag var väldigt spontan! Åkte till skolan efter sista passet på gymmet för veckan, kände mig glad och de var en allmänt awsome dag! Efter skolan så satte sig jag och några tjejer på snaps inne i stan, för att inviga årets första rosé! pratade med Linus i telefon, och han bestämde att jag skulle ha en Patricia-helg! hur soft? så jag ringde Rebecca, och jag tog mitt pick och pack och åkte ut på Lidingö för att träffa henne! sen åkte vi till Jessica ute i Haninge, även Denise kom (känd som Endenise) i bloggvärlden! hade en as härlig kväll innan vi halvt blev rånade i haninge, utav någon stöddig 12 årig gettounge som började putta på mig! Alltså vaffan, 12 bast… vart fan är världen på väg, han skulle tillslut knulla oss alla med en bränd hand, bra där Denise. De slutade med att vi dansade loss och hade en trevlig kväll innan jag och Becca åkte mot lilla essingen för att sova lugnt och gott.

Lördagsmorgon så lyxade jag till min bakisfrukost på tåget med jordgubbar och yougurt! älskling hämtade oss, hem, snabbt iväg igen för att leka lite fotbollsfru.
Kollade på matchen! min mobilladdare är ju borta från träningsväskan, så linus försökte åka och leta efter en laddare till mig någonstans.. men de spelade ingen roll, för jag och Novalie somnade för natten 17.30, och jag fick panik när jag vaknade i morse och klockan slog 05.30! jag skulle ju inte alls sova, hade massor att saker att göra. Men så de kan bli helt enkelt.

Och i dag så har dagen bara varit super, på alla sätt och vis! tack älskling, och tack alla för det ♥

Senast överförda210

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej fina du 🙂 du kan väl göra ett inlägg om hur du fixar dina fina vågor/lockar? 🙂 och vart har du köpt outfiten? 🙂

    1. mammasangel

      Hej! självklart, jag ska försöka få upp klippen genom youtube, men de verkar inte vilja gå 🙁

stats