PATRICIA- Mamma till tre små!

Sytt en Hood 


  
Igår efter vi landat lite här hemma så var jag snabb med att ta upp min nya symaskin! Började vid 16, vid 20.00 sydde jag första stygnen! Sen svor jag i över en timme innan jag fick bukt på alla stygn. Prisa min skit maskin från Ikea där de finns tre stygn att välja emellan! Haha.. Fick fan googla hur jag skulle trä den korrekt. Allt snurra sig, tråden var för löst spänd. Men tillslut lyckades jag sy en Hood & två mössor till Tristan med ett litet sisådär resultat mitt i natten! Men nästa gång blir de ännu bättre, söt blev han i rävisen iallafall.

Har ringt hem wilja! Saknar henne här hemma gör vi allihop. Speciellt lillasyster som har så mycket nytta av wilja! Så vi ska få i oss lite lunch och sen hämta henne. Men de tar vi sen! För nu är vi på bärjakt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats