PATRICIA- Mamma till tre små!

Sy upp små dregglisar med en trasig maskin..

DSC03309 (kopia)

Jag plockade fram min lilla skrothög till symaskin, och skulle sy upp ett par dregglisar! Japp, sagt och gjort. Jag borde inte ha börjat, fick problem redan med den första med att tråden fastnade, hela maskinen skakar typ när den används! De blev ett par, men sömmarna ser inte så snygga ut.
Nåväl, det får duga när man har en liten spyis här hemma! Nu ska jäntorna hämtas på dagis och jag ska snart stoppa lilleman i vagnen.
Är redan nervös över hur det ska gå, hur mycket gnäll det kommer bli på vägen hem då det är en bra bit att gå! Novalie brukar aldrig gnälla, men Wilja brukar alltid ha ont i en fot.. eller ett ben, eller varför inte i armen när vi är tvungna att gå hem! Tanken i morgon är att dom ska få cykla till bussen, sen ställer vi cyklarna där tills dom ska hem igen. Sparar en mängder med tid, tårar och dom tycker förhoppningsvis att det är riktigt roligt!
Jag lider av huvudvärk och har haft det i flera dagar som kommer och går som inte riktigt vill släppa, hoppas den ger med sig snart. Man blir så låg!

DSC03311 (kopia)

DSC03304 (kopia)
DSC03307 (kopia)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Du är väl amningsproffs men dricker du tillräckligt med vatten? Jag var tvungen dricka litervis med vatten medan jag ammade dottern annars fick jag en jädra huvudvärk!

stats