PATRICIA- Mamma till tre små!

– Svärmors egna lilla pärlgömma.

Bara jag ser dessa smycken så blir jag så stolt!
Min svärmor har gjort varenda armband/halsband för hand. Pärla efter pärla och sten efter sten.
Hon sitter och gör dessa smycken som hobby. Men jag tycker det är alldeles för synd att dom bara ska ligga hemma och samla damm.

Hon tog lite bilder, och vi testar att lägga upp dom! För inga stora summor inte, har alla priser hemma inkl fraktkostnad. Roligare att ha ett HELT eget armband, än att köpa nått som halva Sverige har.

Hör av er om detta är intressant! Och be om närmre bilder om ni vill.

Bild nummer: 7, 9 såld. + Halsband på andra sidan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Hej, skulle du inte kunna skriva lite om vad priserna ungefär ligger på och vad frakten går på osv? Inte för varje smycke, men på ett ungefär?
  Blir lite rörigt med så många bilder på en och samma gång…!

  Jättefina smycken!!!!

  KRam/E

 2. Em

  Armbandet på bild 11 är superfint och det på bild 2/5 vad är egentligen skillnaden mellan dem. Nyfiken på vad de skulle kosta för himla fina var dem!?

 3. Elin

  Hej Patricia!

  Gud vilka fina armband hon gör ! Vad duktig hon är!
  Jag är väldigt intresserad av bild ca 20 + 23 😛 Dom rosa armbandena! Ena med en liten rund berlock och guld/silver detaljer och även det andra med endast rosa pärlor!
  Mvh Elin
  Ps. Superbra blogg fortfarande! Och du verkar som världens härligaste person och mamma och har gett vad jag sett på bloggen ett riktigt bra liv! Och du tänker verkligen bara på hennes bästa! Och så är jag superglad för din och Linus skull! Så det ska bli riktigt spännande att följa graviditet nr 2 🙂

 4. Carro

  Det är verkligen jätte fina armband. men jag har en liten nyfiken fråga. finns det inga halsband eller armband med döskallar på? Alltså lite mer rockigt?

 5. Jenna - Ung blibande tvåbarnsmamma

  Så mycket fint 🙂
  Armbanden på bild 22 & 23 (är det armbandet "elastiskt", ser inget spänne) uppifrån skulle jag vilja veta priserna på.
  Armbandet på bild 33 uppifrån, är det svarta materialet gummi och vad är priset på det? Jättefint!
  Massa kramar! jag skulle också behöva ge mig ut på en shoppingtur efter lite mer kläder nu när magen växer 🙂

 6. Jannika, mamma till Jillian

  haha sorry:P trodde det va too much information liksom;)

  Ja altså, det blev ju stort för att dom gjorde det stort, tillslut kunde jag ju inte låta bli att bli skitledsen, å då tyckte dom att jag överdrev.. Men som du säger, jag har aldrig mått bättre! Jag å jocke kom inte överens.. han har fått mig att må¨dåligt länge men ignorerade det för emmas skull! så JAG mår så jävla bra nu, när jag insåg hur mkt det här tröck ner mig liksom. sen är det synd att jag "blev av med emma" men jag tror på att saker händer av en anledning. Så jag tittar itne tillbaka utan koncentrerar mig på mina nadra vänner som älskar mig för den jag är och inte fuckar upp min bröllopsdag:P

  Och snälla, det här kanske inte heller borde publiceras…

 7. Frida

  det näst längst ner, med nyckeln och ängeln och det, är det ett halsband? isåfall, hur mycket kostar det? skulle vara kul att se smyckena på så man ser längden och så. iallafall när det gäller halsband 🙂

stats