PATRICIA- Mamma till tre små!

Svar på frågestund <3

Elin Mamma till Viggo: Jag undrar hur du tycker det är med två barn så tätt i ålder? För och nackdelar? Hur resonerade ni?

Svar:

Hej! Ja, det är som sagt jävligt krävande. Dock hade jag en stor tur då avundsjuka från storasyster aldrig fanns när Novalie var liten, utan den har kommit mer och mer nu när Novalie tar för sig och tar hennes saker m.m. Det jobbiga har varit är att ha två bebisar, men den ena måste bli så mycket större på en gång även fast hon fortfarande har behövt en massa tid.
Jag ser de såhär, vi kommer ha ett par jobbiga år med trots på trots, men å andra sidan är vi färdiga sen! Och jag tror dom kommer få en stor nytta av varandra då det är så tätt mellan dom. Kram!

Gabi: Hej! Hur lång är du? förresten så är du riktigt vacker osminkad! ta gärna fler bilder när du inte är sminkad och liknande, jag blev faktiskt inspirerad av att du var så fin utan smink! ha en bra dag

Svar:
Hej Gabi! Tack så jätte mycket för din kommentar, vad glad jag blir J när man har fått lite färg i ansiktet så har jag inga problem med att gå osminkad. Just de här när man är blek och den typsiskt tråkiga vinterhyn som suger. Jag är kort, ca 157 cm.

Johanna: Jag fullkomligen älskar din blogg!! Det är så synd att du ska få så mycket skit, för du förtjänar bara det bästa! Jag har funderat lite på vem som passar Novalie när du har jobbat? För du kan ju omöjligt jobba en hel natt och sen ta hand om barnen på dagen för att sen jobba igen. I sånna fall är du nog omänsklig! Sen har jag en fråga om vagnar. Vi planerar lite smått för syskon. Jag skulle då gärna vilja ha en donkey. Men min fråga är hur länge man kan ha den? Hur gammal kan det äldsta barnet va? Jag vet att ni sålt er donkey. Saknar du den? Det är ju ganska mycket pengar det handlar om så skulle bara vilja höra dina erfarenheter. Tack för en superbra blogg!
Kram

Svar:
Hej Johanna J tack så mycket tjejen!
Vi har en snäll farmor som haft Novalie medan jag jobbat natt som ett litet dagbarn! Sen har Linus tagit ut en pappadag i veckan så vi har klarat oss. Hur gammal är stora?
Skulle inte köpa en så stor vagn om första barnet är över två år.. De stora barnet ska inte åka allt för länge till, då tycker jag vagnen är onödig. Förstår du vad jag menar? Då är de bättre att köpa en ny cameleon och ha en ståbräda till. Donkeyn var underbar! Men om man har tvillingar, det  är min åsikt.

Mathilda: Mådde du illa något när du var gravid? Och hur hanterade du det?

Svar:
Hej Mathilda! Nej vet du, jag har inte mått illa med någon av barnen, så jag kan inte besvara din fråga alls. Kram!

Saga: Hur ofta har du och Linus sex?
Vilka är linus bästa egenskap?

Svar:
Hej! Jadu, det kan variera. Men i alla fall fyra gånger i veckan kan jag tro, närhet för oss är otroligt viktigt. Så vi passar på när vi kan, dag som kväll J Linus bästa egenskap är att han är en otroligt varm människa, en genom snäll kille som vill alla deras bästa. Jag älskar honom för hans fina hjärta.

Anna: Hur är simon som person? Tycker han verkar så mysig mot wilja. Älskar din blogg

Svar:
Hej! Jag vill inte yttra mig om Simon. Han är en fantastisk Pappa när han vill, och han har många fina sidor hos sig. Men som alla andra, många sidor som man inte vill veta av.
Man får bilda sig en egen uppfattning om honom! Han tillhör inte längre mitt liv mer än att vi är vänner för vår dotters skull, så jag kan inte sitta och prata om honom här.
Kram!

Lina: Jag blir inte attraherad av min pojkvän fast jag älskari honom mest av av allt. Har du något tips?

Svar:
Hej, oj.. Vilken jobbig sits, har ni pratat ut om det för det första? Att ni vågar vara öppna med det ni känner för varandra och  inte? Kanske dags och fråga om  ni har några drömmar ni vill leva ut med i sängen? Testa och köpa lite leksaker, snygga underkläder för att krydda upp stämningen. Bor du i Stockholm så finns en underbar butik på Söder som heter Afrodites Apotek som säljer både de ena och det andra.
Lycka till.

Elin: Tänkte börja med att säga att du är otroligt vacker! Ett par nya bröst eller inte, ditt utseende tar över! Men absolut om det går såpass långt så man mår dåligt över det, är det okej. Funderar själv på det, dock har jag inte fått barn. Mått såpass dåligt över det ett bra tag så det påverkar min klädsel och förhållande. Men iaf jag skulle uppskatta att du skriver om hela händelsen. Vad du tänker nu, vad du fick gå igenom och efteråt. Fördelar, nackdelar, tänka på, risker m.m. Skulle verkligen uppskatta ärligheten omkring detta

Mina frågor:
Dina tips på att hålla förhållandet i liv?
Om du inte skulle ha barnen att tänka på osv., hur skulle du då spendera din vardag? Intressen?
Fokuserar du mycket på att försöka komma in i ”modellbranschen”? Kram!

Svar:
Självklart så kommer jag vara så ärlig jag kan om min OP, ska berätta som du säger för och  nackdelar, rädsla och risker m.m. Vänta till efter barnen, de gör du rätt i J
1. Nu har ni ju inte barn, men ta aldrig varandra gör givet! Överraska varandra i vardagen  med små små medel, det funkar hemma hos oss.
2. Min vardag skulle nog mest dels handla om mig själv, bygga upp mig en bra karriär, är social och hade nog varit ute och vimlat en hel del.
3. Intressen är ju vänner, den sociala biten. Dricka nått glas vin och snacka skit! Hästar, & ridning. Allt inom mode, hår & naglar.
4. Nej , inte direkt så jag kommer anstränga mig till döden, de leder mig dit de leder helt enkelt. Kramar!

Julia: Hej,Hur kom du fram till att du ville göra en bröstoperation?
Alltså från tanken slog dig till att ta steget att faktiskt boka en tid?Sover ni alla i samma sovrum just nu, hur fungerar det? Blir inte ni eller barnen störda av varandra? Och hur påverkar det sexlivet? Jättebra blogg du har, du är verkligen grym
Kram
Svar:
Det är något jag tänkt att jag vill göra sen jag fick tuttar! Har alltid gillat bröst, men har aldrig känt att de behövs på riktigt innan efter amningen. De förstörde mina bröst, och nu finns inget annat för mig. Jo, vi sover med varandra! Barnen sover (oftast) hela nätter, och vaknar någon så stoppas nappen in och barnen somnar om. Och närhet hinns med om lust finns efter 19.00 varje dag J Tack så mycket. Kram!

Malin L
1. Går Linus aldrig upp med barnen så du får sovmorgon? Tycker du skriver varje helg att det är du som går upp med dom osv. Menar absolut inget illa!
2. Hur fick du ditt nuvarande jobb?
3. Hur ofta på ett ungefär har du och Linus sex? (Frågar för är själv i ett småbarnsförhållande, NÄR har man tid?????)

Hoppas du inte tar illa vid dig!

Svar:
Hej malin!
1. Vad tråkigt att du upplevt de så, självklart är de inte så. Men jag går oftast upp, för jag blir pigg när jag väl blivit pigg. Och vi har en sovmorgon var under helgen J men är jag pigg, så kan jag lika gärna hoppa över min ’dag’.
2. Jag sökte, dagen efter blev jag uppringd! Fick godkännande av chefen, samt av familjen.
3. Ja, tid finns ofta! Men ibland orkar man inte, men från 19.00 varje dag så är de fritt fram då barnen sover! Men snittar vi är de minst 4gånger i veckan, ibland mer ibland mindre.
Närhet för oss är viktigt för att det fortfarande ska vara vi.
Kram!

Nikita: Vad tkr Linus om att du är så öppen om vissa (vad jag skulle kalla privata saker ) i bloggen , tex sexliv och ekonomi?!
Ta inte detta
Som något negativt , bara en fråga av nyfikenhet . Kram !

Svar:
Hej! Ja, vi har pratat om det många gånger. Och som ni vet så läggs det aldrig upp någon information om  honom, oftast aldrig några bilder just för att han  inte vill. Men detta har han inga problem med, jag berättar aldrig om hans ekonomi. Utan om min privata även om vi har delad, den räknas aldrig med. Och jag har aldrig sagt hur mycket pengar jag tjänar eller får in per månad? Aldrig något exakt J , och sexliv! Haha de måste alla prata mer om tycker jag.
Något alla människor älskar, men är så rädda för att prata om. Varför? Kram!

Evelina: Tycker att du är helt underbar! Så fin mot dina underbara döttrar och dessutom är du målmedveten, det är grymt!

Jag har ett par frågor:
1. Om Wilja & Novalie hade vart pojkar, vad hade dem hetat då?
2. Hur känns det att snart börja plugga igen?
3. Planer på fler barn? KRAM

Svar:
Åh, tack så jätte mycket!
1. Wilja hade hetat Love, och Novalie Charlie.
2. Det är ännu inte hundra, men OM så känns det helt fantastiskt.
3. Nej, inte på många år om så! Räcker med dom  två vi har, dom är fantastiska och vi har tillräckligt mycket tid för dom.

Corre: Vill börja med att säga att du är så sjuhelsike snyygg!!!
Och du verkar vara en så underbar mamma! <3
1. Har du nåt tips på var det finns snygga kläder?
2. Kan du lägga ut videos på Nova nu när hon är större, skulle vara roligt att se, hon är så söt!
3. Hur gör du för att va så smal? vad för träning, kost osv!
Kram!!

Svar:
Men tack tack tack <3
1. Jag handlar oftast på Veromoda, ZARA & bikbok! Sällan h&m mer än bas, och någon enstaka snygg tröja man kan springa på.
2. Självklart kan jag försöka bli bättre på videos!
3. Detta inlägg kommer jag svara på speciellt i ett enskilt då många frågat om den frågan.
Kram!

Miriam:
Hur ofta har ni sex?
Vilket typ av preventivmedel använder ni? (om ni använder)
Vilket är din favorit typ av mat?
Brukar Linus laga mat ofta? Vem lagar mat oftast?
Var handlar du helst kläder?
Hur har ni det med ekonomin? alltså är det tufft eller klarar ni er bra?Du är jättevacker och inspirerande!!!
måste bara säga, jag förstår att du vill förstora brösten om du verkligen vill men du borde INTE göra D-kupa, det skulle se jätteonaturligt ut, kanske en fin C?
kram kram från en daglig bloggläsare!

Svar:

Hej Miriam! Vilka roliga frågor.
1. Har svarat på den  här ovan, det är väldigt olika. Men vi har ett aktivt och  underbart sexliv.
2. Jag har en spiral isatt nu, och den funkar sisådär. Ska ge den en chans till.
3. En god bit kött & en gudomlig sallad.
4. Jag lagar mat, varje dag J
5. Har svarat på din fråga här ovan <3
6. Vi har det väldigt gott ekonomiskt och har det inte tufft.

Jenny: Du verkar så liten och nätt,får man fråga hur lång du är? Du gör dig bra på bild!Att nån ens orkar komentera elaka saker…suck

Svar:
Haha jasså? J självklart.. Jag är 157 cm, så jag är en jätte liten tjej. Tjejerna växer om mig innan de blivit 11 😉 Kram!

Anna:
hur gammal är du?
hur många barn vill du ha?
hur lång är du och hur mycket väger du?
Kram!!

Svar:
1. Jag är 22 år gammal, blir 23 i sommar.
2. Jag är väldigt nöjd med mina två, eventuellt ett till i framtiden.
3. Jag är ca 157, jag väger 49 kg.
Kram!

Stephanie: Hur många dagar har du tagit ut av fk när du har vart mammaledig?  Har du ammat båda? och om du har gjort de, tappade du mycket i vikt då ? Hur är din relation till din pappa nu idag ? Förstår om det är jobbigt, men har ni bättre kontakt nu ?:) Många kramar! Tack för en bra blogg!! <3

Svar:
Jag har nästan tagit ut alla dagar då jag hade en dålig föräldrapenning, slutade ta ut fulla dagar kring sommaren, men poff sa dagarna. Jag ammade Wilja länge, nattammade till hon var 17 månader. Novalie kunde aldrig ammas, då hon hade sond till en början och mjölken kom aldrig igång. Jag tappade mycket i vikt med Wilja.
Relationen med  min Pappa är nog så bra som den kan  bli, bra kommer nog den inte bli igen.
Men vi försöker, stor kram.

Eva: Hej patricia!!
Hur lång tid efter Nova började ni ha samlag, och hur ofta har ni det nu ungefär?
Hade ni samlag under grav?
Har Wilja bra relation med sin pappa och hur ofta är hon där?
Har ni delad vårdnad? Jag är gravid med första barnet, pirrigt är det !!

Svar:
Hej Eva!
1. Vi försökte efter ca 3 veckor, och det gick jätte bra. Den andra frågan har jag svarat på här ovan.
2. Vi hade samlag under hela graviditeten, dock hade jag en enorm lust medan Linus tyckte magen var väldigt läskig, så jag tvingade mig på honom och kände mig både ful och äcklig för att han inte ville, en hemsk tid.
3. Wilja har en fin relation till sin Pappa. Hon är där varannan Tors-Sön. Och vi har delad vårdnad, stort stort Grattis och lycka till.

Johanna: Kollade igenom Linus instagram hur kommer det sig att han bara lägger upp bilder på novalie och inte Wilja ?
Super blogg

Svar:
Hej! Den här frågan kommer in ofta, det finns en anledning till det.
Han känner att han inte vill det med tanke på att hon  inte är hans biologiska, och han känner inte att han har rätten att lägga ut en bild på henne då. Det är inte svårare än så, utan  mer respekt mot Simon. Jag tycker tanken är fin, även om det inte spelar någon  roll för oss. Men det är hans val, och jag respekterar det.

Emma: Har du alltid velat bli modell och vad är det för slags modell du ska vara?
Sex, funkar det bra med två små där hemma?

Svar:
Hej! Ja, det måste jag säga. Den tanken  har alltid funnits där J
Just nu fotar jag mycket för portfolio för både mig och fotograf, sen har jag lite spännande fotningar på gång men vill inte gå ut med dom förens det är hugget i sten.
Sex funkar utan problem med två barn, dom  sover ju också. Varför skulle det inte funka?

Klara: Hej fina!
Hur ofta är Wilja hos sin pappa?
Är ni vänner?
Går Linus ofta ut och roar sig med vänner eller är han med er mest?
Hoppas du vill svara kram

Svar:
Hej! Läs lite ovan här så ser du svar på din första fråga.
Vi är vänner självklart!
Han går ut, och jag går ut sen går vi ut tillsammans! Kramar.

Emma: Hej! Jag undrar om du någon gång känner att du ”exponerar” dina barn? Tänkte på att du delar med dig väldigt mycket om dem och är öppen med det mesta. Många tycker ju olika om detta så vore intressant att höra vad du tycker! Kram Emma

Svar:
Hej! Självklart så kan jag känna det ibland, men  och andra sidan  så handlar denna blogg mest om mig, och inte om barnen. Jag  kan lägga ut bilder på dom, och skriva om vår vardag. Men fokus är ju mitt liv, inte deras. Stor Kram!

Sofia: frågar här istället då ^^ haha. Vart är det du jobbar?

Svar:
Jag  jobbar som personlig assistent åt en liten pojke.

Emma: Din tattuering vad står det på den? Vart gjorde du den och när?
Hur är det att vara modell? Kan du inte berätta lite om det?
Vart köper du dina kläder? Tycker de är jättesnygga!
När träffade du Linus?
När fick du din första pojkvän? Hur var det?
När förlorade du din oskuld? Du behöver inte svara på den frågan om du inte vill
Är du nervös inför operationen? Om dina flickor skulle vilja göra det när de blir äldre, hur skulle du reagera då?
När du och Wiljas pappa gjorde slut, vad var det för tankar och känslor som gick runt då?
Vad sa dina föräldrar när du berättade att du var gravid?
Tycker du har en jättefin blogg och jag gillar den jättemycket, är inne på den varje dag Du verkar vara en underbar mamma till dina barn och flickvän till Linus! Skulle vara roligt med en rundvandring i lägenheten

Svar:
Hej!
1. Är det den på låret? Så står de ” You never know how strong you are until being strong is the only choise you have”, jag gjorde den för 3 veckor sedan.
2. Modell och modell, amatörmodell J och det är jätte roligt verkligen!
3. Läs lite här ovan.
4. Jag och Linus träffades sommaren 2010 första gången.
5. Jag träffade min första pojkvän när jag var 14, var tillsammans i 11 månader. Det var min riktiga om ni förstår vad jag menar.
6. Jag förlora den sommaren jag skulle bli 14.
7. Jag är jätte nervös, men mest förväntansfull. Kommer de en dag vilja göra de, om dom har anledning och mår dåligt över sig själva så kommer jag vilja hjälpa dom att finansiera brösten.
8. Det var en lättnad, det var det jag ville men jag hade inte tagit steget.
9. Min mamma blev jätte glad, likaså min Pappa.
Tack så jätte mycket, ska lägga upp en länk så får du se hur vi bor.  HÄR.


Belinda: Lite respektlös fråga då man inte ska fråga en tjej om vikt men men, hur mycket gick du upp under respektive graviditet, och hur lång tid tog det för dig att gå ned den vikten igen? Fin blogg för övrigt Patricia!

Svar:
Hej gumman! Haha, du får då vara respektlös.
Med Wilja startvikt: (60) !! kg, gick upp till 68 kg på förlossning, och ner till 47 på 6 månader. Med Novalie start: 48: gick upp till 70 kg. Alltså upp 22 kg, och ner till 49.
En berg och dal bana med min vikt J Med novalie gick jag ner 22 kg på 4 månader.

Jonna: har tusen frågor.
* hur kom du in på modellandet?
*Kommer du ta upp pärlningen igen?
* Kommer barnen gå på samma förskola?
*Kan du inte skriva lite om vad man ska tänka på innan man skaffar bebis, både bra och dåliga saker, även vad man kan behöva.?
*Kommer du och Linus gifta er? När isåfall?
Tusen kramar från lilla Mig:)

Svar:
Hej gumman!
Jag läste i ett forum, och fick ett litet tips på vart jag kunde vända mig. Sen poff sa det.
Jag vet inte riktigt, om tiden finns. Inget jag lägger som prio nu.
Nej, dom har tyvärr två olika förskolor.
Kan skriva ett separat inlägg om detta, då många frågat om de <3
Tiden lär visa sig, ingenting vi planerar. Men jag hoppas såklart! Kram

Betty: Hur funkar det med modellandet? Är det en agentur? Vart publiceras bilderna (förutom på din blogg)? hur kom du in på det spåret? Berätta gärna hur allt det började. Hur finansierar ni/du din bröstförstoring? Besparingar sen tidigare? Som alltid keep up the good work kram

Svar:
Jag kan även skriva om detta i ett separat inlägg då jätte många undrat <3
Brösten kommer jag få utav Linus som en morgon sa att han ville att jag skulle boka tid.
Han har vetat om detta sen vi träffades, och bara från ingenstans så har han ordnat det.
Jag är så tacksam  så jag kan grina varenda kväll, jag har världens bästa pojkvän.

Mikaela:
Vad tycker du är den största skillnaden som tvåbarnsmor jämfört med att bara ha ett barn?
Hur stor ålderskillnad är det på Wilja och Novalie?
Hur har det gått med att natta Wilja, minns att ni hade lite problem med det? Hur nattas Novalie?

Svar:
TIDEN, allt tar så mycket längre tid och man tappar humöret 493 gånger mer om dagen. Det är en stor omställning från 1 till 2, väldigt stor. Det är 1.11 år precis mellan dom.
Nattningen går återigen jätte bra, båda somnar strax efter 19, men jag sitter brevid hennes säng. Novalie somnar såfort hon läggs med napp i mun! Hon älskar att sova.

Flisa: hej patricia! undrar om du tycker det är jämställt i ditt förhållande med linus. Vem gör vad och är du nöjd med uppdelningen? jätte bra blogg!

Svar:
Vi har det väldigt jämställt hemma måste jag säga.
Nu när jag varit mammaledig så har jag självklart haft de största lasset med barnen!
Men han är en jäkel på att städa, ordna med  köket. Jag rör aldrig disken! Han tvättar, leker med barnen och sköter nattningen av ena barnet varje kväll. Så väldigt lika!

Sanna: Vad letar ni efter i husväg?
Känner du att du vill bo kvar i bålsta? (För det är väl där ni bor?)
Tycker att ni har det så fint hemma, vad är du mest nöjd med?
Har det blivit bättre med Wiljas humör? Har tyckt så synd om er..
Är Novali lika snäll och ”enkel” som hon verkar?Sen vill jag även tillägga att jag tycker att du är då himla duktig och åt helvete med alla som skriver elaka kommentarer!! Kram på er

Svar:
Hej!
Vi är ute efter en fin stor lägenhet, eller ett litet radhus. Vi vill gärna bo kvar här i Bålsta J
Jag är mest nöjd med fotoväggen, och vardagsrummet i helhet. Enkelt, och stilrent.
Nja, det vill jag inte påstå! Men nattningen går jätte bra, vilket jag mest är tacksam över.
Novalie är utan tvekan den snällaste ungen jag mött på, så enkelt gällande precis allting.
Sömn, bli road, att leka själv. Bär henne nästan aldrig, hon är självständig, hon går helt. Ja hon är förjävla underbar (än) peppar peppar. Tack så mycket! Kramar

Becky: Jag undrar hur du/ni kom fram till flickornas namn, och ifall det var självklart från början, och om ni hade andra namn ni valde mellan?
Kram

Svar:
Hej tjejen!
Wiljas namn var självklart från start, vi hade Svea på tungan ett tag! Men bestämde oss för Wilja. Novalie blev ju ett panik namn, hon skulle ha hetat Ofelia fram  till vecka 36, och vi kallade henne för det. Sen är de en lång historia.. Det blev inte så, och en annan flicka fick det namnet.

Sandra:
* Tog du någon bedövning när du fick ditt första barn? Isåfall vad och hjälpte det?
* Har du några tips på vad man kan tänka lite extra på inför sitt första barn, ska nämligen bli mamma själv och har så mycket tankar och funderingar kring det  

Svar:
Med Wilja fick jag EDA, men den sög så fick lägga om den 2 gånger och innan den sista hann verka fullt ut så kom hon. Så jag vet inte, sen lustgas. Med Novalie hade jag bara lustgas.
Som jag sagt ovan så kommer ett litet inlägg ut om detta <3

Sara: Kommer du behövs byta ut inläggen efter typ 10 år? Jag har läst någonstans att man behöver göra det men det är aldrig någon som pratar om det. Kommer du kunna amma efter operationen om du skulle skaffa fler barn? Skulle du hellre vilja bo någon annanstans än Bålsta om du fick välja?

Svar:
Jo, ett bröstimplantat behövs bytas ut J , då får man ta det då.
Jag kommer kunna amma, men kommer inte vilja göra det igen.
Om jag får välja, så skulle jag bo någonstans söder om Stockholm. Kram!

Therese:
Beundrar dig sjukt mkt o tycker att det är skitkul att det går bra för dig nu Eftersom att du har en sjukt snygg kropp så undrar jag hur lång du är o din vikt? Hihi

Svar:
Med goding, tack <3 Jag är 157 ca, och väger 49 kg. Kram!

Johanna: Hej Patricia!
Du var ju ganska ung när Wilja flytta in i din mage! Men var det klart från första stund att du skulle behålla henne? Och hade du jobb och flyttat hemifrån då?:)Kramar från en tjej som sitter i en knivig sits och behöver få lite perspektiv på saker och ting!:)

Svar:
Hej tjejen, jo jag var ung. Och min situation var ohållbar egentligen, hade ett andrahandskontrakt på söder i stan, hade ett säljjobb.. men var mitt uppe i festande och resande, så jag levde för dagen. Man ångrar aldrig sitt barn, men jag ångrar situationen. Jag hamnade i en ekonomisk och ohållbar knipa, men jag kommer skriva ett inlägg om detta.
Jag flyttade hemifrån  när jag var 15/16. Kram!

Alex: Hej! Hur tänker du kring din kost just nu? Du skrev för ett tag sedan att du skulle försöka äta mer nyttigt? Har du ”förbjudit” något i din kost (tex. kolhydrater). Såg dock att du åt vitt bröd till lördagsfrukost vilket kanske inte är så nyttigt?

Svar:
Jag kommer skriva ett inlägg, har fria ätdagar under helgen! Återkommer <3

Fanny: Hur gör ni med Wilja nu, hur ofta bor hon hos er?
Hur går det med lägenheten, ska ni sälja den?
När ska novalie börja på dagis?
Vilka är dina favoriter i din garderob?

Ha en bra dag, kram <3

Svar:
Wilja är hos Pappa varannan tors-sön, det säger sig själv J
Vi kommer sälja såfort vi hittar något. Men det är inga säljtider eller köp just nu, så vi får ha is i magen och vänta.
Novalie börjar på förskolan på Tisdag! Kram <3

Michaela: Hej! Gillar din blogg supermycket, är så glad att jag snubblade in här! Jag undrar lite över hur du gör när du handlar. Jag har en tvååring, och jag har lämnat honom hos hans farmor i snart ett år när jag ska åka och handla, vilket blir typ en gång i veckan. Han är hopplös att handla med, hur är dina? Kram ♥

Svar:
Hej!! Tack så mycket. Jasså, vilken lyx att du får den hjälpen.
Båda barnen följer med, så är det bara. Och dom har fått lära sig att sitta still, så enkelt är det bara! I vissa situationer så måste dom bara lära sig, att springa i affärer är helt oacceptabelt. Lycka till, Kram!

Sara:
Hej Patricia.
Du har en jättebra blogg som jag läser varje dag. Fortsätt upp med det underbara du! Du har två fantastiska flickor och det finns ingen bättre mamma än dig. Och det är verkligen sant!!
Här är några frågor jag vill ställa. Det kanske är ganska personligt men du behöver inte svara om du inte vill. Här kommer dom:
Hur mycket kostar det exakt för att göra bröstförstoring?
Vilken storlek hade du på Behån när du var 15 år?
Brukar det hända alla mammor som mjölkar sina barn?
(alltså att brösten minskas otroligt mycket)?
Vad står det på din senaste tatuering du har gjort?
Har du använt lazerbehandling på kroppen?
(för håret på kroppen?) om du har gjort det kan inte du berätta lite om det också? Varför du gjorde?, gjorde det ont? Hur mycket kostade det?…
Hur länge tänker du fortsätta blogga?
Vill du ha flera barn framtiden (några söner)?
Var wiljas lillasyster planerad?
Går dina döttrar på babysim? Om inte varför?

Svar:
Hej! Tack så mycket, jag tar verkligen till mig av de du skriver.
1. 34.000 OP, 3000 kr kapselförsäkring.
2. Jag hade nog då en C kupa redan.
3. Jo, efter amningen så försvinner brösten för många kvinnor och de tappar spänsten.
4. De hittar du här ovan!
5. Nej, jag har inte gjort någon behandling på min kropp.
6. Tills den dag jag känner: Nu är det nog!
7. Man kan aldrig bestämma kön, men eventuellt en till i framtiden.
8. Det är en knepig fråga, både ja och nej. Inte så snabbt.
9. Nej, ingen har gått på babysim för jag aldrig förstått mig på de där. Badar med dom  istället på badhuset när jag har lust.

Milla:
1. Ang. din bröstförstoring, du vet att du inte kommer kunna amma nästa barn isf va? eftersom du sagt att de e så viktigt2. vad tycker linus om att du skriver ut privata saker på din blogg, som t.ex aborten? (har frågat det flera gånger förut men får aldrig svar så antar att han inte gillar det alls)
3. Varför klagar du över viljas beteende/humör hela tiden?
ta reda på varför hon är som hon är istället. finns väll en anledning.
Istället för å gnälla på henne hela tiden :/
Svar:
1. Hej! Amningen är självklart viktig, men efter att Novalie aldrig kunde ammas så har jag bara sett positivt på att ge flaska, och blir de ett till barn så ammar jag de viktigaste och går över till flaska.
2.Jag hade aldrig skrivit ut det om han inte accepterade det, mer behöver jag inte säga J
3. Ja, jag berättar det som händer och de som händer är att hon är i den vanliga treårstrotsen och alla (de flesta) har problem just under denna tid.

Sen har jag en kommentar till dig.
Jag är inte blind, ditt IP-nummer är välkänt och ser jag de bara så vet jag vem som  skriver! Jag börjar bli sanslöst trött på dina spydiga kommentarer, allt du är de är att vara elak. Ändå är du här inne och läser och får inte nog, ta och skaffa dig en hobby. Tack!

Sara:
Får du betalt för dina modellfotograferingar?
-Hur blev det med din spiral du lagt in? Den blev väl jobbig, eller ordnade det upp sig?
-Vad har dina föräldrar och svärföräldrar sagt ang. din bröstförstoring?
-Hur hinner/orkar du fixa hår & smink varje dag trots att du har båda barnen hemma?
-Är du nervös inför din operation?
-Hur ofta träffar du dina föräldrar?
-Kan du ge ett bra och enkelt tips på hur man håller kärleken vid liv?
-Har du några ovanor som vi inte vet om? T.ex. att du biter på naglarna? Ticks? Kontrollfreak?

Du har sjukt snygg kropp (speciellt med tanke på att du är tvåbarnsmamma!), ser skitbra ut, har finaste barnen, en fin lägenhet, ett jobb du trivs med, får brösten betalda av din fina sambo.. Ja, det är klart att folk är avundsjuka på dig Det är jag också ibland (speciellt just nu) men det gäller att kunna glädjas åt andra. Och det gör jag! Jag är sjukt glad för din skull, du förtjänar allt detta! Dom små bitterfittorna som jämt klickar sig in hit bara för att leta fel och trycka ner dig, dom kan dra nåt gammalt över sig! Dom är så sjukt avundsjuka på dig, och har ännu inte lärt sig att glädjas åt andra. Jag tycker synd om dom..

Fortsätt som du gör, jag blir skitglad varje gång ett nytt inlägg från din blogg ploppar upp på Bloglovin’! <3

Svar:
Hej Bästa tjej <3
1. Nu gör jag TFP fotograferingar och bygger upp ett portfolio, så nu får jag ingenting för det.
2. Den suger, och jag blöder som fan! Gjort de i snart två månader, ger den en månad  till annars åker den ut.
3. Dom har inte sagt något än, förutom mamma! Hon grät av lycka J
4. Det gör jag inte varenda dag, men oftast! Klart man  hinner, varför skulle jag inte göra? J
5. Kanske 1 gång varannan månad.
6. Jag har lämnat tips ovan <3
7. Jag är en riktig nagelbitare, kan inte lägga mig utan att damma lägenheten (?!) ordna hela köket och plocka undan allt. Extrem städmani..  
Tacktack tack tack <3 Jag kommer gå in och svara dig personligen. Kram!

Nathalie:
Jag undrar lite över din kommande operation. Denna fråga kanske du inte vet svaret på än, men hur kommer operationen att påverka brösten om du får barn i framtiden? Har hört många som får göra om dem direkt efter igen. Beror säkert på vart man väljer att ha inplantaten osv, men är bara nyfiken för jag vill själv göra brösten. Men överväger att vänta tills jag har mina barn klart.

Vad gör du och Linus helst när ni är barnfria?
Är dina flickor lika i sättet att vara?
Har du någonsin tänkt tanken efteråt att du kanske skulle kämpat mer med att få ditt förra förhållande att fungera?
Hur går det med knipkulorna du köpte? Är det något du kan rekommendera?
Klipper du Linus hår själv? Och flickornas? Tänker eftersom du gillar att styra med hår osv.Vad är ditt favoritplagg?
Har ni en budget ni försöker eftersträva varje månad eller kör ni bara på rent ekonomiskt?Tar du lån för din operation? Förstår om det är för privat.
Tack för frågestunden, kram på dig

Svar:
Hej gumman! Självklart så kan operationen påverka mina bröst om jag får fler barn i framtiden. De tror jag inte att jag kommer få, men  man vet inte. Men då känner jag att det är en smäll jag får ta, jag kan inte må så här som jag gör nu. DET är ohållbart!

1. Antingen så är vi ute med vänner, hänger någonstans och äter god middag, spelar spel och dricker nått glas eller två. Eller så stannar vi hemma i soffan och gör absolut ingenting, bara för vi kan och passar på att sova ruset av oss.
2. Nej, jag tänker aldrig någonsin på det! Det är de bästa valet jag gjort.
3. Jag har varit usel på att använda dom, men  tänkte ta tag i det!
4. Jag klippar hela familjens hår, svärmor, barnen, gammelfarmor, mormor m.m.
5. Måste säga tights och kofta!
6. Vi har ingen som helst budget, men vi ser till att vi alltid har överskott vid månadens slut.
7. Det är Linus som finansierar min OP <3
Kram!

Maria: Hur gick det med spiralen (du hade väl kopparspiral?) Har för mig att du skrev att du inte var så nöjd. Har själv haft det men hade samma problem som du så plockade bort den. Funderar på att prova hormonspiral, har du nån erfarenhet av det?

Svar:
Hej tjejen! Jag har samma problem, jag blöder fortfarande. Snart 2.5 månader, ger den max en månad  till. Annars ryker den! Kommer också testa hormon, inga som helst erfarenheter utav den. Lycka till <3

Carro: hur många kvadrat är eran lägenhet på?

Svar: Den är på ynka 60 kv <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Tack för svaren! Förstod nog att det var snälla farmorn som var i farten! 😉 Så skönt att ni kan få hjälp. Vi har oxå den lyxen. 🙂

  Stella blir 11 månader imorgon så hon kommer ju vara drygt två år när lillebror eller lillasyster kommer. Vi har nämligen ett bröllop i sommar vi ska gå på och vill gärna inte vara gravid då. Speciellt inte eftersom jag kräktes varje dag i 18 veckor med Stella. Så det får bli efter bröllopet. 🙂
  Är nog mest att jag är sugen på en bugaboo. 😉 Vi har en brio go nu som vi köpte ny innan Stella kom. Så vi har ingensomhelst anledning att byta vagn. Jag är dessutom jättenöjd med den. Men nu har jag fått cravings på en bugaboo!! Så vill väl mest hitta en anledning att köpa en, haha! Men får försöka släppa begäret och köpa en ståbräda istället. 😉
  Kram

 2. Nickan

  Hej Vackra du!
  Jag har mailat dig ang min blogg om bröstförstoring som du gärna ville läsa. Har du fått de?
  Om inte så skriver jag bloggen här: minanyaballonger.blogg.se
  Har tagit bort lösenordet.
  Om du har ngr fundering så bara fråga, jag svarar gärna 🙂
  Ha en bra dag. Kra,

stats