PATRICIA- Mamma till tre små!

Svar från frågestunden!

Hur går det med lchf, har du slutat? Hur tänker du kring det här med kropp.. när är du nöjd med dig själv så att säga? Kan du visa bilder på nya lägenheten?
Vad gör man om man inte har så många vänner, och inga som vill göra samma saker som en själv i sommar t.ex.? Jag vill åka på någon festival men har ingen att åka med…vad gör man?

Svar:  Jag slutade med LCHF efter en rätt kort tid, jag mådde inte bra i kroppen och sedan ökade jag även i vikt med LCHF! Dock så fungerar den på väldigt många 🙂 Nej, jag kommer inte lägga ut bilder på lägenheten förens vi har fått tillträde till den 🙂 Lite spänning ska det allt vara! Vill dom kanske inte hitta på något annat tillsammans med dig? Kanske bara ta en sista minuten och åka iväg några kompisar/någon och ha en mysig vecka med även festande om ni önskar!  Kram och hoppas att du får en fin sommar. 

Om du vann en större summa pengar, vad är den första tanken som slår dig att du skulle göra? 

Svar: Min första tanke är att säkra barnens framtid för ett tag framöver! Resterande pengar baka in i lånen så man inte har så mycket att amortera på lägenhet m.m. Resterande pengar så åka på en resa och köpa saker som man alltid drömt om! 🙂

Hur reagerade din familj, släkt och vänner på att du va gravid? du va ju ändå ganska ung första gången? förresten har du världens bästa blogg.

Svar: Min familj reagerade väldigt bra! Det var faktiskt ingen som tyckte det var något konstigt, har alltid varit väldigt barnkär och har mycket småbarn i familjen som jag alltid tagit hand om och varit nära.  Så alla var faktiskt väldigt stöttande 🙂 Tack så jätte mycket, de är alltid roligt att höra. 

Tack för väldens bästa blogg, blir alltid lika inspirerad när jag kikar in här. Hoppas att jag den dagen jag blir mamma kommer vara som dig gällande barnen! Har lite frågor jag undrar över:
Hur är din och Wiljas pappas relation och hur funkar Linus med honom?
Är det en lägenhet eller ett hus ni ska flytta till?
Hur är din relation med dina föräldrar, har inte riktigt förstått hur det står till där.
Bråkar Wilja och Novalie mycket!
Du behöver givetvis inte svara om det ät något för personligt.

Tack igen för din härliga blogg! Stoor kram icon_smile.gif

Svar: Åh så snällt sagt av dig! Tror alla mammor har sina brister, men jag gör de bästa jag kan och hoppas tjejerna kommer känna det när dom blir äldre. Linus och Simon har en bra relation, inte så att dom ringer varandra om du förstår vad jag menar! Men ingen svartsjuka med i bilden, och dom pratar vid hämtning/lämning och de fungerar jätte bra! Vi ska flytta till en lägenhet, det är IKEAS produktion som heter BoKlok, alltså är det 4 familjer i ett hus. Jag har en relativt okej bra relation med min mamma idag, de har alltid varit tvärtom! att jag varit nära min Pappa i alla år, men på sista tiden har de hänt mycket som infekterat vår relation. Novalie och Wilja har börjat bråka väldigt mycket faktiskt, men inte mer eller mindre än andra syskon kan jag tänka mig! Självklart svarar jag på de jag känner är okej <3 

När Wilja och Novali var små och du började med smakportioner gjorde du maten själv eller köpte du färdiga burkar? Var det något de verkligen tyckte var gott och något de vägrade äta??

Svar: Jag blandade faktiskt lite! Köpte den med majs och potatis, och den gillade båda barnen skarpt! Sen gjorde jag små portioner med potatis i iskuber, morötter, broccoli och sånt smått så dom fick smaka! Jag har fått två barn som äter allt och mer därtill, så de finns inget de inte gillar ännu.

Känner du dig lyckligare efter bröstoperationen? Har du som person förändrats efteråt?

Hur ofta tränar du, och vad?
Kan du sjunga?
Tror du att ni kommer att skaffa fler barn i framtiden?
Tack för en underbar blogg. Du vet att jag beundrar dig! <3

Svar: Jag kan inte säga att jag känner att jag ändrats som person, men självklart är jag en lyckligare och självsäkrare tjej än vad jag var för någon månad sedan absolut. Bröstförstoringen gjorde oerhört mycket för mig, och jag kommer evigt känna mig tacksam och aldrig någonsin ångra mig. 

Jag tränar mycket i perioder tills jag ”tröttnar” , men då blir de mycket kondition, mycket övningar för armar, lår, mage och ben. Jag kan VERKLIGEN inte sjunga! Linus brukar säga att jag är totalt tondöv, och de är jag nog också. Svår fråga, nej! Jag tror inte vi kommer skaffa mer barn. 

Kan du inte visa några bilder på nya lägenheten?
Vad jobbar du med?
Vill du ha fler barn i framtiden?

Svar: Hej! Jag har nämnt det ovan, jag kommer inte visa bilder förns vi får tillträde till lägenheten!  Jag jobbar som personlig assistent nattid. Jag är väldigt kluven om jag vill ha mer barn, OM det ska bli mer barn så är det rätt snart innan de andra blir stora. Men Linus vill inte ha mer barn i dagsläget, så jag känner att de är försent om 5 år. Så jag tror inte de blir mer barn för oss! Vi är inte riktigt överens. 

Hej! Förstår om du inte kanske kan svara fullt ut på frågan, men jag undrar lite vad du har för arb,upg på ditt jobb under natten? 

Underbar blogg!

Svar: Hej! Som du förstår så har jag tystnadsplikt och kan inte berätta grundligt om mitt jobb. Men behöver man hjälp på natten så behöver man assistans på olika sätt och vis! 🙂 Kramar! 

Vi skall också flytta vid månadsskiftet så jag tänkte kolla med dig när ni kommer börja packa? Hur kommer ni göra med barnens rum, tar ni lite pö om pö där eller packar ni ner hela samtidigt? Hur kommer ni förbereda flytten för barnen? Är lite orolig själv om bra rutiner kommer ändras och hur mina små kommer reagera på flytten och förändringen.

Svar: Va roligt, grattis! Vi kommer kanske börja om två veckor, de mesta i vår nuvarande lägenhet ska ju slängas. De enda som ska med härifrån är vår säng, barnens sängar och sen soffbord och tv. Resten ska hivas på tippen! Så inte mycket i möbelväg då vi har köpt allt nytt. Jag har inte tänkt något på de, vi pratar mycket om att vi ska flytta och Wilja är överglad och frågar varje dag. De där beror nog på hur barnet är som person också, Wilja är van vid mycket förändringar! Varannan vecka mamma, pappa, hos hans tjej 🙂 så hon har aldrig brytt sig, eller de har inte heller stört rutiner som vi har hemma. Novalie är så liten så kan inte tänka mig att de kommer bli några problem! hon somnar 7 oavsett om vi är här eller någon annanstans 🙂 

Hur skulle du beskriva din inredningssmak och är du och Linus överens om hur ni vill ha det på det nya stället? Kram!

Svar: Skulle beskriva min inredningssmak väldigt enkel och stilfull. Både jag och Linus avskyr krimskrams och hatar saker från golv till tak. Vi skulle aldrig klara av en bokhylla proppad med skit. Ingen av oss skulle heller klara av omaka möbler i olika träslag eller färger. Ett hem ska vara genomtänkt och följa en röd tråd enligt mig! Detaljer ger effekt, inte skitgrejer 🙂 Vi är inte heller några som ”spar” på allt, utan slänger om vi inte vill ha det. 

Vi har en väldigt lik smak gällande allt, så vi har aldrig haft en tvist om vad vi ska köpa och inte! Så ja, vi är väldigt överens och tror de kommer bli väldigt fint när allt blir klart! Kram

Ångrar du nu att du gjorde aborten när ni ska flytta till större boende?

Svar: Hej! Nej jag ångrar inte att vi gjorde en abort, det var helt enkelt inte tid för det. Och idag känner jag mig lättad, jag hade inte varit redo för ett till barn om 2 månader och vi tycker de är så skönt nu när Novalie kunnat bli mer och mer självständig. Jag tänker väldigt sällan på aborten. Någon dag kanske vi är redo, men inte än på länge. 

Vad har du fått för bh storlek nu?

Svar: Jag har 65E/60F nu 🙂 

Hur fick du ditt jobb? har du något tips till andra som söker jobb? Det hade varit kul med mer videos på barnen! kram

Svar: Jag sökte på arbetsförmedlingen med CV och dom kontaktade mig dagen efter! Ja, ha ett ordentligt välskrivet CV, och ge ett ruskigt bra första intryck väl på intervju! Ja, men jag är lite kluven med videos, vet inte varför men så är det. Kramar! 

Vad har ni för golv? Laminat/parkett? Pris och vartifrån?

Svar: Vi har ett laminatgolv som vi köpte på k-rauta för 10000 kr för 50 kvadrat ca. Kram! 

När operera du dina bröst? Länge sedan eftersom du började med bygelbh nu? Jag har själv planerat in en operation till nästa sommar, då jag väntar barn nr2 nu i Juli och gärna vill träna till kropp innan operation.

Tack för en kul blogg att följa.

Svar: Jag opererade mig för 2 månader sedan! Jag har inte börjat använda bygel än, men jag har köpt några! Får vänta ca 3 veckor till, sen får jag använda dom. Va roligt, jag önskar dig lycka till och hoppas att du blir lika nöjd som jag blivit över mina nya vänner! 

Förutom att sitta och prata om hur fantastisk/snygg du ser ut. Så har jag några frågor.

•Blev du nöjd med dina bröst?
•Är det sant att man inte kan mjölka sina spädbarn när det behövs efter en bröstförstorning?
•Några mer barn i framtiden?
•Har du syskon? Hur många? Bra kontakt med dom?
•Du brukade nämna att du har dålig relaktion med din familj eller var det bara pappa. Jag skulle jättegärna vilja veta vad du menar med det?
Menar du hur han uppfostrade dig och dina syskon om du hade. Eller var det bara du?
Kan inte du berätta lite om din pappa. Det kanske är personligt, men om du inte vill svara på den är det okej..
•Du bor ganska långt centralen. Då menar jag t-centralen! Hur kommer det sig?
•vart ligger ert andra hus ni ska flytta in till?
•Din förebild?
•favoritkändis när du var liten och nu?
•Vad tycker du om kardashian familjen?

Svar: Jag har blivit väldigt nöjd över mina bröst, och är glad över att jag fick chansen att göra dom. Man kan amma sitt barn trots att man har gjort en bröstop. Jag vet inte hur framtiden kommer att bli, men i dagsläget så säger jag nej. De kommer inte bli några mer barn då vi inte riktigt är överens! Jag har 7 syskon, varav en bra kontakt med två utav dom. Jag går gärna inte in på det, ledsen för det. Vi har valt att bo i Bålsta då Linus kommer härifrån och jag kan inte tänka mig att flytta tillbaka till Stan när vi har allt de vi har här. Aldrig! Jag tyckte om Alice Cooper när jag var liten, och nu har jag faktiskt inte någon! Jag kollar inte på den serien. Kram! 

Ligger er nya lägenhet nära där ni bor nu? Går Novalie och Wilja på samma förskola? Hur stor är eran nya lägenhet? Hur kom det säg att ni/du valde namnen till flickorna? Hur mycket är Wilja hos Simon

Svar: Nej de ligger inte så nära, utan på andra sidan Bålsta om man säger så och ut på landet!  Nej dom går ännu inte på samma förskola, men till i Augusti har Wilja fått en omplaceringsplats till Novas förskola. Det är en 4:a. Wilja skulle ha blivit en liten Mathilde, Saga eller Love. Tillslut blev det en Wilja, de va bara så! Novalie skulle heta Ofelia, men så blev de inte heller och fick det som andranamn istället. Wilja är hos sin Pappa varannan Torsdag till Måndag. 

Skulle du och Linus vilja ha fler barn i framtiden? Pratar Novalie någonting? har hon lärt sig säga någonting? Skulle du vilja göra några flera skönhets operationer och isåfall vad? Älskar din blogg!

Svar: Jag vill gärna ha mer barn, men hos Linus är de stopp! sen vet man inte om de kan ändra sig inom ett par år, hoppas det någonstans då jag än inte känner mig ”färdig”. Vill gärna ha en till, men inte nu. Novalie pratar inte mycket alls, hon säger: Mamma, Pappa, titta, där, lala (docka) och sen är de inte mer än så. Jag vill gärna göra lite filers, men ingen mer operation! är väldigt nöjd med mig själv! Kram 

Kommer barnen fortfarande dela rum nu medan dem är små eller ska dem på varsitt? Hur känns brösten nu? Hur är det att jobba heltid efter en sån lång ledighet? Har ni några planer för sommaren? Tror du att ni kommer få fler barn eller känner du/ni er färdiga?

Svar: Hej! Barnen kommer fortfarande få dela rum även om de finns ett varsitt åt dom. Dom är ju så vana att ha varandra, och ser inga konstigheter med det förutom en stor trygghet! Novalie sover inte utan Wilja, och Wilja lägger sig inte utan Nova. Lägger dom kring 18.30, sen leker dom en stund och efter 10-20 minuter så sover båda tjejerna. De hade dom inte gjort med varsitt! ett springande fram och tillbaka med dom! Men skulle de visa sig att de inte funkar om ett tag, ja! då kan vi göra något åt de då. De känns urskönt att få jobba igen, och man får ta vara på dagarna hemma och njuter av sin ledighet vilket jag inte gjort de sista året! Vi har inte så mycket planer förutom att ordna hemma, åka någonstans inom sverige och om de finns chans en resa någonstans! Kram 

Hej! Jag ställde en fråga för ett tag sen som jag inte fick något svar på, jag undrade då hur du gjorde med dina ärr när du solade solarium första gången efter op? har hört att man kan ta två lager tejp och sen ha solkräm på tejpen, hur gör du? 

Svar: Hej! Jag tejpar med tre lager, men ingen solkräm på! 🙂 

Vad kostade din stora tatuering,blomman? är sugen på att göra en i samma storlek!  och vart gjorde du den, vet att det var i bangkok men kommer du ihåg stället?  ska nämligen dit snart!

Svar: Jag kommer verkligen inte ihåg vad stället heter! Men jag betalade 2500 svenska kronor för den. Kram 

Jag har följt din blogg länge nu och har märkt av ditt intresse för att färga håret väldigt ofta. Hur håller du håret i bra skick mellan alla färgningar?

Svar: Haha, jag har inget tips då mitt hår är i helt uselt skick. Dock försöker jag tahand om det, använder produkter från kerastase som är mirakelsaker! Utan de hade jag varit helt svedd på skallen utan att tveka. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats