PATRICIA- Mamma till tre små!

Sova bort dagarna!


Kom hem från jobbet för en stund sedan, och slog på den gamla bärbara datorn! Jag har nu kikat igenom alla bilder.. så mycket minnen ♥ Känner mig lite tacksam över hur mycket jag älskar att fota! Har nu sparat många minnen på bild på barnen. Ligger i sängen nu och ska få i mig något att äta innan jag ska lägga mig och sova! Känner mig glad över att de blåser orkan ute och att de regnar! – får liksom ingen ångest över att jag drar täcket över huvudet och sover bort en hel solig dag!
Sommaren är ändå så himla kort, så man vill ju passa på att hinna njuta utav den också.
Wilja är hos Pappa och jag saknar henne oändligt, dock så ska jag jobba hela helgen lång så de är lika bra att hon är där nu, så slipper hon sin tråkiga arbetande mamma. Får jag erkänna att jag nu uppskattar mammaledigheten? lite… bara lite! 😀 haha, jag som va så trött på att gå hemma ser nu tjusningen i det!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Så fina ni är! :))
  Du skulle vara såå fin i lugg Patricia! Det skulle få hela din ansiktsform att se helt perfekt ut! 😀

  Lycka till med allt! <3

 2. Hanna

  Så otroligt vacker familj. Så fint att se hur Linus omfamnar Wilja likväl som Nova. Ang de där med att du inte har inspiration till bloggen.. Känn ingen press, oss trogna läsare har du kvar i alla fall. Kram på dig! 🙂

 3. Elin

  Självklart få man längta lite tillbaka! Vore konstigt annars, och om du inte uppskatta det då så är det inte så konstigt heller, med tanke på hur länge du var hemma.

stats