PATRICIA- Mamma till tre små!

Söndagsmorgon här i vårt hus!

Godmorgon Söndag ♥
Detta var jätte längesen verkligen…. Vi fick sovmorgon fram till klockan 08.00 !! Det är helt tokigt, Novalie har ju börjat göra morgon strax efter 05 och gjort det i flera veckor nu.
Linus har åkt iväg och handlat go frukost & frallor, nu har vi fixat i ordning all tvätt för att idag blir de en sån dag! Fixaria-dag ♥ Skönt att vara hemma efter hela helgen iväg. I Fredags så åkte vi ju hem till min storasyster för en massa mys! Vi åkte även till Badhuset i Södertälje (Sydpoolen) och de gör jag aldrig mer om! Men Novalie tyckte de var något sjukligt kul att bada! Wilja och jag gick mest runt och huttra. Sen blev de iallafall gomiddag hemma hos syster, förrätt, varmrätt så oss gick de ingen nöd på.
Sen igår så åkte vi ner till Pappa i Gnesta och hälsade på en snabbis, han var rätt dålig och orkade inte med ett speciellt långt besök! Men vi kom med bullar och drack en kopp kaffe. Sen åkte vi tillbaka hem till Bålsta! Hem till svärföräldrarna där hela tjocka släkten va samlad, påskbuffe och ännu mer mys! Dock va jag så trött hela dagen så de inte var klokt.

När vi kom hem så kastade vi barnen i säng! Men vi orkade inte vara vakna längre själva än till lite efter 20… börjar man bli gammal eller vad?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats