PATRICIA- Mamma till tre små!

Söndag, och ska hämta min sessa!

Att jag älskar dig mer än ord kan beskriva råder det inga tvivel om.
Blir så varm när folk säger det till oss, oh herregud. Du är min! Och jag är så lycklig över det. <3

Nu sitter jag här! Vakna klockan 8, Linus ligger här och snosar fortfarande i sängen! Ska in i duschen strax, ska in till stan och hämta Wilja med 10 tåget 😀 Vakna nu för jag bara vill åka och möta upp lilla sessan NU NU NU!

Sen får vi se vad vi ska hitta på idag, hoppas linus vill åka med till stan! Vore så mysigt o strosa omkring en stund, kanske åka förbi skansen ett tag för Wiljas skull 😀 även om hon är liten så är de nya intryck och djur är de BÄSTA hon vet! 😀

Måste kolla lite öppetider under helgen, kanske är stängt? Äsh! De är strålande sol och termometern står på 25 grader. Kan man bli lyckligare?

Känner mig så hel, så glad. De känns så rätt! Vi <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats