PATRICIA- Mamma till tre små!

Sockerboven!

Godmorgon säger vi från tjejerna Lindh ♥
Barnen är fortfarande snoriga och hesa, så det blir ingen öppna förskola idag även om vi tänkt att gå dit! Känner att Wilja är så pass frisk att gå ut och leka, (hon har inte haft feber el så) , förutom förkylningen! Men novalie däremot är lite värre, så… ännu en inne dag! Märker att de kryper i Wiljas ben nu! Så något måste vi ta och hitta på för hennes skull. Slut på pyssel här hemma också, måste åka och handla in mer!

Nå, åter till det viktiga. Nu är det dags att strypa på livets goda.. allt för länge så har jag käkat onyttigt, godis, eller liknande. Något litet varje dag i över två månader! Har ett riktigt sockermonster som bor i  mig som jag måste kasta ut. Jag vet att jag klarar de , bara att det är så tråkigt att gå på diet eller liknande. Vet inte vad jag väger, men gissar att jag ökat en del. Så jag måste hitta ett sätt att röra mig på! , ut och dra med vagn i de här vädret de gör jag bara inte. Eftersom jag inte har körkort, så blir de jävligt jobbigt att gå till gymmet. Tar över en timma bara fram och tillbaka, sen dusch och träna på det. Jag kommer lätt vara borta 3 timmar per kväll, vilket jag tycker är lite mycket nu. Så försvinn din äckliga snö så jag kan ta cykeln!

Nåja, ska bli strikt med kosten och inte äta socker. Minska på kolhydrater & öka med proteiner.
Har även tagit en förbild nu så jag ska kunna se resultat! Men de får ni se sen 🙂 Jag gör inte det här för någon annan, utan för mig själv.
Jag mår verkligen dåligt när jag känner mig missnöjd, eller när jag tom börjar se viktuppgången på kroppen. Det gör mig illa till mods, för de känns som jag misshandlar min kropp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Ät ordentligt med mat, alltså frukost, lunch och middag. Lägg in mellanmål så du aldrig går hungrig, då brukar sötsuget försvinna 🙂

 2. Therese

  Saga: Jag tog mitt körkort på under 1 månad så det går visst! Hade ingen större erfarenhet av varken körning, teori eller bilkunskaper så där har du fel.

  Kan jag skulle även Patricia om hon ville. Envishet och vilja kommer man långt med. Lycka till med jobbsökandet och intervjun btw Patricia! 🙂

 3. annelie

  Men körkort är oftast en merit när du söker jobb det brukar jag alltid kolla upp innan jag tar in mer personal.
  De med körkort går före i kön så att säga det har väl med tillgänglighet och livserfarenhet att göra
  Så skriv in dig du med det samma och kör inget hemma allt bara på skolan annars lär man sig fel
  thibia.blogg.se

  1. mammasangel

   Jobb är viktigare än ett körkort när det finns kollektiv trafik! eller? det är inte så att Linus inte har körkort. Vill jag ta mig någonstans så har jag två ben, det finns bussar, snabbtåg och pendeltåg. Jag lider inte!

 4. ulrika

  känner igen de såå!
  kollade på olika löpband som oxå ska vara smidiga att plocka undan och bra pris.
  hittade av en ren slump ett på Rusta som de nu har rea på 995:- annars 2500!
  funkar kanon här hemma.
  Kramar

 5. saga

  Går du körskola eller liknande? Annars kan de ju va bra attua uaiaf sätta igång med de.. eller beställa böckerna. Att ta körkort är inget man klarar på en månad..

  1. mammasangel

   Har inte nämnt att jag ska ta körkort, men jag har kört i många år! Så det är teorin jag måste klara av om jag ska ta kortet, dock är det inget som är aktuellt just nu.

stats