PATRICIA- Mamma till tre små!

Snyggaste mjukisarna i stan!

Idag när vi gick emot stan innan vi skulle åka hem så hittade jag nog mig ett par riktiga Patricia byxor! de hängde utanför och jag kunde bara inte gå förbi dom. Hittade dom på manhattan på drottninggatan för en jätte billig peng! Lunchade ihop med syster och hade en mysig stund, önskade att vi haft längre tid med varandra idag. Men dagis kallade, så det var bara att vända hem!
Väl hemma i Bålsta så tog jag med en Tristan som var flyförbaskad till dagis! honom på magen, hämtade tjejerna, ammade i bärsjalen och styrde vagnen med händerna och fick tjejerna att hålla i varsin sida! – och sen kom spöregnet, pricken över iet. Tog 30 min för oss att gå hem från bussen idag, det var onda ben, stickor under fötterna, skavsår, som dom gnällde om! haha. Ja livet som småbarnsmamma, vad säger man.

Väl hemma så slängde jag mig i en dusch, barnen fick utfodra sig själva med mellis! bre mackor, ge mamma.. Win win, och jag fick torka kladd! Wilja tycker det är så roligt att pyssla och ordna själv, så då får hon göra det. Tvättade av mig allt smink, mina trötta ögon går inte att dölja men med brynen på plats så spelar det ingenroll. Saknas lite färg på hyn och ordnade fransar! sen så. Dom är lite väl mörka nu, men när sårskorpan släpper så ljusnar dom på sig. Kan nog inte säga hur glad jag är över att få ha gjort dom!

Senast överförda182
DSC03701
DSC03710

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Gud va snygga!!! Vad kostade dom? 🙂
    Älskar din blogg! Du verkar vara en helt underbar mamma och person+ tre söta barn gör de bara ännu roligare att läsa 🙂
    Kram på dig och hoppas ni har en bra dag i solen 🙂

stats