PATRICIA- Mamma till tre små!

Slutet är här, i början på något väldigt stort.

Hur ska jag summera år 2009? Vi börjar med kärlek, intriger, bråk, svek, vänskap, sorg och LYCKA i all sin form! Slutet av detta år kan jag säga är det bästa i hela mitt liv, men på samma gång det värsta på många sätt! Och det otroligaste, känslofullaste.. Men som sagt, jag kan inte gnälla! nu sitter jag här med en liten tjej i magen som älskar att busa med mamma om nätterna, så sömn existerar inte! älskling sover, och jag känner l mig lyckligare än någonsin.

Idag är det sista dagen på 09 och med blandade känslor lämnar jag detta år och beger mig in i 2010 som kommer ge mig så mycket! oavsett vad så kommer detta år bli det bästa jag någonsin varit med om, det kommer ge mig allt.. ALLT! och det är värt allting.

Sitter här i soffan nu och ska strax klä på mig, Mimmi ringde från sälen! där hon och 20 andra befinner sig, man blir ju lixom inte lite SMÅTT avis! ^^, men de får vi ta en annan gång. Med en sele framför mig och lillan åkandes också dock! Men va kul att höra att dom hade de bäst, saknar henne bara! oändligt.

Ska iväg och handla lite mat med Pappa nu! så vi har nått gott på bordet ikväll. Har inte tänkt steget längre iår, ska bara njuta av att vara med älsk, så för oss blir det som en vanlig dag. Lite mer mys kanske dock! 😀
Så, vi ska bli barn på nytt. Pannkakor och glass! sen tänkte ja köpa avacado, creimfreish, räkor och lite ostar å kex.

Sen ska vi ut och se hur alla pangar himmlen! blir nog mysigt, bara vi tre. De blir vad man gör det till! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats