PATRICIA- Mamma till tre små!

Sitter nu i solstolen hos maddes pappa med…

Sitter nu i solstolen hos maddes pappa med en kaffe i handen! Bränner på bröstet, sitter helt i lä! Fåglar kvittrar, min dotter fyller ett idag! Jag har en underbar pojkvän som jag uppskattar så högt. Fick höra ett par fina ord idag också: innan så trodde jag inte detta skulle hålla, och att han skulle inse att det va för jobbigt. Men när jag såg dom två tillsammans så visste jag att de va på riktigt denna gång! <3 jag har aldrig sett henne så lycklig! dom orden gick rätt in i hjärtat, tack M.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmi

    Jag trodde faktiskt inte det 😀 tänkte eftersom det gick fort och allt liksom men jag tror ni dör tillsammans gullan! Ment to be helt enkelt!!:)<3

stats