PATRICIA- Mamma till tre små!

Satu har gästbloggat inne hos mig idag!

FotorCreatedJag tänkte att det kunde vara lika kul att tipsa lite om andra bloggar!
Vi vill ju inte att instagram-världen tar över allt för mycket, tycker fortfarande det här med bloggar är mysigt. Speciellt om kvällarna, ligga och läsa några rader och när de är lite mer nära än bara några löpande bilder. Det blir inte lika ytligt som det lätt är på Instagram! Därför frågade jag fina Satu om hon ville göra ett litet gästinlägg hos mig, tipsa er om en riktigt mysig blogg också.

Idag har jag fått äran att gästblogga här hos min fina bloggkollega Patricia, vilket känns jätte roligt!
Så vem är jag då?
Satu heter jag, en finsk tjej på 31 år från Haninge, söder om Stockholm där jag bor med min “lilla” stora familj som består av mig, pappa Andres som är från Uruguay och våra 6 småttingar-
* Nicole, 6 år
* Vanessa 5 år
** Enäggstvillingarna Danilo & Jonathan 4 år (fyller 5 år om 1 ½ vecka och bara 9 månader yngre än storasyster)
* Olivia 2 år
* och lille Kevin på 11 månader.

Jag är gravid med mitt 7:e barn, en lillasyster som kallas “Lucky #7” (eftersom vi inte är ense om några namn alls ännu, men vi jobbar på det Blinkar)

Jag är i vecka 31 + 3 idag och längtar såå mycket efter igångsättningen i vecka 37 + 0. Nu har nedräkningen börjat på allvar!

Jag har alltid velat ha många barn, minst 8 har jag alltid sagt.
När vi började våran babyverkstad så kom verkligheten ikapp och jag fasade och trodde länge att det inte skulle bli några barn alls. Vi kämpade med att bli gravida i ca. 2 ½ år innan det efterlängtade + visade sig vara där för att stanna.
Många missfall, utredningar och misslyckade skrapningar och tuffa behandlingar gjorde att jag sjönk allt djupare och trodde inte att jag skulle få vara det jag alltid trott att jag var ämnad för att vara- att vara mamma. Lyckan var total när jag blev gravid med hjälp av ägglossnings sprutor då för snart 7 år sedan. Vem hade då trott att jag skulle vara här där jag är nu, med 6 snart 7 underbara barn.

Jag har bloggat i över 5 år under namnet “Me & My Baby Dolls” och startade min resa på blogg.se men har nu sedan en tid tillbaka bloggat som toppbloggare här på vimedbarn.se.
Det är så kul att läsa här inne hos Patricia, vi sitter lite i samma båt med tankar, längtan, förberedelser, oro och förhoppningar och delar massor av intressen med varandra.

I min blogg mybabydolls.se skriver jag om familjelivet, om hur det är att vara hemmafru/mamma till 6 småbarn och om graviditeten, om våran vardag med upp och nedgångar. Jag skriver om mina funderingar och tankar och om mina intressen- inredning, barn/babyprylar/kläder Ja, ni kan läsa om allt mellan himmel och jord och en massa bilder därtill.

Ni är så välkomna att kika in hos mig, det skulle uppskattas massor. <3 www.mybabydolls.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats