PATRICIA- Mamma till tre små!

Såhär bor vi på våra 59 kvadrat!

Fått lite kommentarer där ni undrat hur vi bor! Ni som tidigare sett, här kommer lite bilder igen! Men ni kanske hittar lite förnyelse 🙂 Bilderna togs imorse, som ni ser ligger Novis på golvet i sin pyjamas och myser.
Vi bor i en tvåa tillsammans, och ännu fungerar det! Men snart tar leksakerna över precis allting♥ Men oavsett om vi flyttar så vill jag ändå att flickorna ska dela rum till en början! en trygghet i sig, och sedan ha ett lekrum tillsammans. Sen när de är dags, ja då kan man sära på dom!
Men Wilja sover bättre med Nova, och mysigt att lägga dom tillsammans 🙂

Men tycker vi fått de riktigt mysigt trots att det inte är de största. Dock är de liiiite för mycket saker på för liten yta… Jag hatar för mycket prylar! Linus är snäppet värre än mig, helst ska ingenting stå framme. En stol, en tv. En soffa! thats it. Sen rent rent rent! Bor med en pedant.
Så roligt, i början när vi blev tillsammans så gick han mer eller mindre med disktrasan bakom mig & wilja! 😀 Men nu är de bättre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Superfint har ni!
  jag skulle också vilja veta vart mediamöbeln under Tv, vart den kommer ifrån? Har länge velat ha en sådan.

 2. Jenna

  Ni har det verkligen jättefint och välplanerat in i det minsta! Undrara vart lampan på skänken i hallen kommer ifrån, den fyrkantiga? 🙂

 3. cecilia

  jätte fint hem men jag undrar vart sover nova? sover hon i samma säng som wilja eller? såg inga bilder på hennes säng 🙂

 4. Amanda

  Oj vad snygg lägenhet 🙂 Du har precis samma smak som jag. Nu när jag ska flytta med killen så kommer jag absolut att ta inspiration från dig 🙂 Tack!

 5. Mysan

  Ååh jag älskar att vara hos dej men triiivs så bra.. men jag vill veta vart tvbänken är köpt är det ikea? isåfall vet du vad den heter?

  <3 Mysan

 6. Fia

  Kan bara hålla med alla andra som skrivit här. Ni har verkligen ett jättefint hem.
  Angående att dela rum, så håller jag helt med dig. Våra tjejern har ett sovrum uppe och ett lekrum nere, funkar jättebra. Visst kan Ellen ”bråka” lite med Klara när hon inte är trött och inte vill sova. Men för det mesta funkar det toppen.

 7. Emma

  Vad vackert ni har det hemma! Blev förvånad över att ni bor i en tvåa bara, och ändå får plats med allting! Jättefint verkligen 🙂

 8. Matilda

  Ni bor riktigt fint, även om jag inte förstår hur ni klarar er på så liten yta 🙂 Vi bor på 78 kvm och jag tycker att det är för litet för mig och min sambo, haha.

stats