PATRICIA- Mamma till tre små!

Saffranspasta med Philadelphia.

Vill ge er ett super snabbt och jätte gott tips! Här om dagen så gick jag runt och tänkte på saffran precis hela dagen, saffransbullarna hånade mig inne på Coffehouse by george, men jag stod emot! men när jag stod på ica hemma så kunde jag inte låta bli.
Så jag svängde ihop en saffranspasta med philadeplhia, bacon och stekta tomater! hela familjen kastade sig över tallriken och även Linus, han som ibland är lite knepig.

Du behöver: 
Valfri pasta 
Tärnad Bacon
Coctailtomater 
1 burk (stort paket) philadelphia 
1 paket saffran 
persilja 

Kokade ihop pastan, stekte ihop baconen med tomaterna och gav dom en yta! (lite så dom släpper från skalet). Blandade sedan ner philadelphian, kryddade med peppar, salt, sambalolek, ner med saffran. Vänd ner hela kompotten i pastan, alltså! de var så gott och de tog 15 min, koktiden tog längst tid.
Detta kommer garanterat göras fler gånger här hemma ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats