PATRICIA- Mamma till tre små!

Så nu börjar dessa ”hårda” ord komma upp i bloggen..

Anonym:
fetto barn!. stackars unge att ha en mamma till hora..

Fick denna kommentar när man loggade in.. Kul va?

Och du din jävla idiot som sitter bakom skärmen och TROR att du är så jävla anonym?
Du bor här i Gnesta, ja bara ÖNSKAR att du vågade säga detta framför mig! Så jävla patetisk så det är SYND om dig.

Och VAD i helvete tror du att du vet om mig? fan alltså! de roligaste jag har hört idag.
Pinsamma och ensamma människa! både ful och fet.. De är inte lätt va? synd om dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. naiana

  ALLTSÅ JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! DET DÄR VAR DEN VÄRSTA KOMMENTAREN JAG LÄST! JAG HADE POLISANMÄLD MÄNNISKAN! Hur vet du att människan bor i Gnesta? alltså du som skrev det där jätte elaka till Patricia kan bara göra en sak: DRA ÅT HELVETE MED DIG, DIN JÄVLA HORA!!!!!
  DU KALLAR INTE PATTI FÖR HORA!!! FATTAR DU DET!!!!? ursäkta mig men jag blir så förbannad! vilken stor idiot! våga säga det till patti på stan istället, din jävla stora fula fegis! jävla horunge!

 2. Grynet mamma till lille Vidar

  Asså jävla mupp! Människor kan vara så patetiska och komma med påhopp när dom är anonyma. Vad fan sägs som att kliva ut med din identitet fega kräk? Man är inte så skyddad och hemlig på nätet som folk kanske kan tro, man kan ringa till bredbandsoperatören och säga att man blir trackaserad av det hr ip numret sen så är det bra med det liksom.
  Nää jävla fitta rent utsagt!

 3. Anonym

  Jag känner inte dig, men det gör ont i mig att läsa att nån skriver så elaka saker om dig. Du får aldrig ta åt dig utav sån skit. Personen i fråga är bara avundsjuk och mår bra av att hacka ner på dig.
  Fy fan för sånna idioter.
  Jag kan tycka att ni skaffade barn alldeles för snabbt, att ni på ett år redan har hunnit med barn, flytta ihop och förlovning, men vad spelar det för roll vad jag och annat folk tycker. Låt dem tycka, för det kommer dem alltid att göra. Det var rätt för er och jag önskar er all lycka. Wilja är jättefin. En liten rullta precis som min 😀 Njut av kärleken och bebis så kanske vi ses på byn

  Trevlig sommar

 4. Nickan

  Det är hemskt hur folk kan yttra sig så!
  Jag tycker du är otroligt vacker och verkar vara en helt perfekt mamma.
  Lilla Wilja är underbart söt och är precis sådär go och rund som barn ska göra:)
  KRAM

 5. Sarah

  Älskar din blogg Patricia!

  Ja herregud, det finns tyvärr folk till allt, men det är inget att bry sig om. Det roligaste var ju att personen ifråga skrev "en mamma till hora" hahahah, tror nog personen menade att skriva "en hora till mamma". Det innbebär ju att personen som skrev detta till dig anser att du har en kvinna som är mor och som du har anställd som hora hos dig, ganska kul ändå! Fy fan, ska man kasta ur sig en massa skit så kan man ju iaf se till att få det hela rätt.

  Jag tycker så mycket om att gå in på din blogg, ni verkar vara en sån härlig familj och er dotter är ju bara så jäkla söt så man vill ha henne själv =)

 6. alexandra

  Det där var nog den mest onödiga kommentaren hittills.. Varför skulle du vara en hora? Du har barn och är förlovad? Men om personen bor där du bor så är det troligen någon som är avundsjuk på hur vacker du är och troligen någon som tycker att "du har gjort något emot den", alltså som kanske "haft ihop det med den killen som denna anonyma tjej gillar". Patetisk är personen i alla fall!

 7. karro

  men usch människor har ingen skam nu förtiden. Hoppas du får reda på vem det är, så du kan ställa den personen mot väggen.

  Ditt barn är det sötaste som finns 🙂

 8. Sandra

  men herregud vad folk håller på! Anonyma kommentarer är alltid från avundsjuka och bittra människor. Ta inte åt dig! Tycker ni tre är en jättesöt liten familj! 🙂 Kram

stats