PATRICIA- Mamma till tre små!

Så mycket som jag älskar er!

  

  

  

  

  

Efter att ha haft en helvetesnatt med mig själv så vakna jag 8 imorse och kom på att Wilja sov och Pappa sov! ;D så jag satte mig i fönstret och tog med mig datan. Lyssna på lite musik! jo men TJENA! tror ni inte youtube va nere då? arg som ett bi va jag! Sen sov dom fram till kl 11,  SKÖNT?! hade lite ensamtid!^^ och som den soldyrkare jag är så satte jag på en kopp té, satte mig med tidningen: vi föräldrar som ramla ner i brevlådan! de TACKAR vi för! 😀 å satt där lääänge.

Inatt trodde jag allvarligt att min migrän skulle slå till. Va livrädd! har ju inte mina tabletter hemma, så ja skulle fått ett helvete om den skulle komma. Men… hinka i mig en flaska vatten! vakna upp & har fortfarande huvudvärk, men den kan ja fasiken stå ut med.

Såhär ser de ut när resten av lilla familjen vakna! ;D damp vid datan så att säga. Lite…. Speciella kort! 😀

Tänkte sminka mig och sätta på mig ansiktet och sen ut och gå lite. SÅ SKÖNT VÄDER! få lite friskluft.
Dock MÅSTE jag hitta mina solbrillor, annars kommer ja fan inte kunna gå ut. Mitt huvud dunkar! så luft å inge kis upp mot solen så ska jag förhoppningsvist klara mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    glömde att svara på din kommentar! jag jobbar tyvärr imorgon 🙁 🙁 säg gärna till nästa gång, vore supermysigt 🙂 kram

stats