PATRICIA- Mamma till tre små!

Resultat, snart 3 veckor efter.

För tre veckor sedan så stod jag i spegeln här hemma, kände mig trött och grå. Allt handlar om barn, skola på heltid, hem, laga mat, sova. Mer eller mindre! Man gör inget för sig själv, för att man ska orka och för att känna sig glad. Jag kan inte tycka att jag hade en ful eller har ful kropp, den är ”fin” för att ändå ha genomgått viktuppgång på 10 respektive 26 kg, sen ner allt igen.

Men jag fick ett ryck, önskade att ha mer hållning i kroppen! In med mage, ut med rumpa om ni förstår. Inte tappa i vikt, utan omvandla kroppen bara och forma om den!
Mån-fre har jag varit på gymmet innan pendeln till skolan, så har gått upp vid 05 och bara kört på! vila under helger. Idag, snart tre veckor efter ser jag ut som på de andra korten! De går, bara man vill. Ger sig fan på det, och inte ursäktar sig att de inte finns tips! Allt kan jag i stort sett göra hemma, men väljer att ta mig till gymmet för de ger mig en kick. En sjujävla massa Squats senare börjar jag få ordentligt snygga lår, fin rumpa och platt mage! HEJJAAAAA 😀
Jag har tagit kort på hur rumpan ser ut, och de är den största förändringen! dock känner jag kanske att det är fel att lägga ut en närbild på röven här inne..

1660732_10152298932039120_716188534_n

Jag startade resan där, egentligen inga ”fel” , men kroppen var lös.. Ingen hållning! Bara känslan att vara svag och liksom sakna form. Magen puta ut mer än rumpan, inte så jag vill se ut i allafall.
Så jag bara har bestämt mig, att ta tag i det.
Jag har INTE ändrat min kost, i helgen har jag ätit tårtor, ätit ostbågar och skit, till och med i dag.. Linus tog fram skålen, och jag kunde inte låta bli. Så jag har unnat mig! I veckorna äter jag bättre så klart (med undantag haha) 🙂
Äter allt, men små portioner och ofta. Mellanmål, en näve nötter eller en kesella, lite keso! bananskivor och jordnötssmör har blivit en passion just nu, så de äter jag hela skoldagarna känns det som. Jag har INTE tagit bort kolhydrater eller annat!
Utan i mitt fall, är det för att jag har börjat rört på mig. Det har gått väldigt fort för mig, vilket är en kick och jag är glad för det. Men jag måste själv inse att de inte kommer gå lika fort framöver, utan nu kommer det ta lång tid för att det ska hända något. De viktigaste för mig, var att komma till instinkt med att jag inte längre strävar efter att vara smal. För nu, har mina ben blivit ännu större än innan! men dom är HÅRDA, dom dallrar inte när jag går. Och det för mig är allra viktigast!
Skulle jag om ett par veckor ”deffa”, så skulle ju kroppen bli hur fin som helst, men det är inget jag vill nu. Jag vill bara träna, för det gör mig glad & jag mår bra. Får en härlig start på morgonen, och det är så skönt att få ha något bara för mig själv.

Senast överförda208

Här är från igår/idag. Korten över är i profil när låret är avslappnat, ni ser att formen är helt annorlunda! större, men runt och fint ”stort” , magen har kommit mer på plats och det känns hur skönt som helst.
Kan ha jeans och en tight tröja igen! På bilderna nedan är med spänd mage och spända lår, då ser ni att dom minskar. På den avslappnade bilden är dom rundare, magen är avslappnad men ändå.
Jag kan inte vara mer än nöjd!

Många som följer mig på instagram har frågat vad jag gör för övningar kan nämna några, och även ge er appar som jag följer.
Detta har jag som standard, varje dag! Utöver kondition m.m. De här är övningar för rumpa/lår och rygg.

1 ) Deep Bow, Du står rätt upp, och börjer dig ner och nuddar händerna i marken, du ska spänna rumpan under hela övningen i den mån du kan. Det kommer kännas rejält i nedre rygg/rumpa när du gör detta! jag kör denna 20×3 gånger.
2) Leg extension: Ställ dig på alla fyra, rakt ut med ena benet och korsa det över de andra, när du gjort så många set du orkar, byt till de andra benet som du får balans med.
3) Leg raise: Samma som ovan, ställ dig på alla fyra, ut med ena benet rakt ut och sen upp.
4) Deep squats, jag kör 30 deep squats. Funkar som vanliga, men du ska ner så långt du kan utan att doppa rumpan i golvet liksom!
5) Stationär squat, gå ner i position stå sen still så i 30 sek, x 3.
6) SQUATS! Här har vi de som gjort susen, jag kör 100 squats i ett set, föruom när jag byter vikter. Jag kör 50 st med 12 kgs vikt, 30 st med 10 kgs vikt och 20 utan vikt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jonna

    Du är så fin! Vilken förändring på så kort tid! Behöver också skärpa till mig med hållning/träning. . Har du fått någon viktförändring?

stats