PATRICIA- Mamma till tre små!

Resan är bokad till Grekland! :D

 cats
Åh äntligen så vi beslutat om vart en del utav vår semester kommer att spenderas!
Det blir att åka till Mythos beach hotell i Afandou i Grekland!
Vi klickade på Boka nyss, så nu är det äntligen gjort! vi skulle ju ha åkt till Polen denna vecka, men eftersom det inte blev av så velade vi så otroligt.
Sen tänker vi ha lite utflyktsdagar här hemma i Sverige! Åka ner till Vimmerby för Wiljas skull, göra sånt som hon tycker är roligt! ska ha lite Wilja-Mamma dagar också i sommar, så hon får känna sig stor! åka och bada ensamna, ta vara på massa tid.
Hon är ju hos oss i två veckor, sen åker hon till Pappa och ska åka på semester på hans två veckor.
Så det gäller verkligen att njuta varenda sekund! Dock, så får man mer kvalitéstid när jag får spendera tvåååå veckor hela hela hela tiden med henne.
Längtar något oerhört mycket nu!

Vi åker den 9 Juli, så precis knappa månaden! så från och med i morgon, så är det inte en förbaskad Kolhydrat och jag ska släpa mitt slappa arlse till gymmet igen! äntligen en morot, 3 veckor har gått sedan jag var där. Aja baja! Och allt man kämpade för, ja… de har redan försvunnit och sagt tick tack på vågen. Tillbaka till rutiner och få tillbaka välmåendet och bort med den uppblåsta magen!

mythos-beach-20806660-1393957299-ImageGalleryLightbox

mythos-beach-31994670-1393957299-ImageGalleryLightbox-tile

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Oj så härligt! Vad mysigt, vill också så gärna åka utomlands… Men det blir en vecka i Värmland istället. He-he.. Jaja, njut ordentligt! Och så mysigt det låter med Vimmerby, det är verkligen fint där!

stats