PATRICIA- Mamma till tre små!

Renovering utav kök!

Bilder på vårt nya kök!
Jag börjar med att den översta bilden lurar ögat. De såg INTE så fräscht ut… De där e en bild från visningen när vi köpte lägenheten. Luckorna va då INTE vita, utan ljus gula! Såg ut som någon rökt inne i hundra år. Och luckorna var påklistrade & spruckna, kaklet vill jag inte ens tala om… Hon va bara vidrig! Och de låg en brun plastmatta på golvet, N a s t y!

Så vad har vi gjort?
Tog ner luckorna & slet bort plasten, Slipat, målat om dom & nya handtag! Ny bänkskiva i samma nyans som golvet. Ny diskho&spis! Målat tak & väggar, mer bilder kommer. De är inte färdigt en! Spottarna ska upp, men vi har haft annat nu. Kakel är satt också 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  Förstod jag rätt om det är samma köksluckor som är nerslipade? väldigt smart isf, har inte tänkt på att man kan göra så.

  Riktigt snyggt blev det!!

 2. madde

  Vad fint!

  Har själv bott i en exakt lika dan lägenhet som er, men det var 10 år sedan 🙂 Kul att se hur ni har det.

  KRAM

 3. Vendela

  Hejsan,
  det ser fräscht ut på första bilden. Men jag förstår. Och jag vill väldigt gärna se renoveringen! Vill du visa upp den på Byggla.se? Maila mig så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten välkomstpresent! 🙂
  Mvh
  Vendela på Byggla

 4. Janni

  Åh, jättefint blev det. Men jag älskade den där snirkliga listen under köksskåpen jag, den skulle ni ju haft kvar, och faktiskt så tyckte jag bättre om gamla luckorna också 🙂 hihi. Förlåt men gammalt tilltalar verkligen mig.
  Men skönt med nytt och fräscht! Blev det nytt golv också?

 5. Emma

  Snyggt och stilrent!
  Kul att du antagligen satt med det inlägget när jag kommenterade och frågade 🙂
  Superfint iaf! 🙂
  Kram

 6. Susanna

  Hej!

  Vad fint ni fått det i köket med så enkla medel =)
  Såg att den nya spisen hade kokplattor medan den gamla hade häll. Lite nyfiken på hur det kom sig att dem blev så, är ju annars vanligt med att byta till häll.

  Har precis börjat läsa din blogg genom tips från en annan blogg. Tycker att du är stark som orkat igenom detta med din dotter som vart sjuk och allt runt omkring.
  Hoppas ni får hålla er friska ett bra dag framöver nu.

stats