PATRICIA- Mamma till tre små!

Renoverat köksbordet!

renovering golv laminat bord
DSC02742 (kopia)
DSC02746 (kopia)
DSC02749 (kopia)
Här kommer lite bilder på projektet jag fick för mig häromdagen, alldeles impulsivt & jag hoppades att de skulle bli lika bra som jag önskade!
Jag och min svärmor gick runt och kollade efter en lösning till vårt matrumsbord. Det hade verkligen gjort sitt om man säger så! ytlacken var helt borta, de vita hade gulnat, kaffefläckar, hårfärg, märken från en platt-tång. Ja, men så där ofräscht så man inte ville ställa maten på bordet! Sen hade jag inte heller lust att slänga tusenlappar på nytt bord. Finns annat roligt man kan göra för dom pengarna, speciellt nu när det finns så mycket som behövs att handlas innan lilleman kommer, födelsedagar hit och dit.

Så först kollade vi på snyggare vaxdukar, de är emot allt jag tycker är okej! Men hittade fina på Åhléns för en 500:- som skulle täcka hela bordet. Men jag ville kolla lite till. Sen åkte vi till Rusta för jag skulle handla lite skurgrejer. Japp, sagt och gjort! sen gick vi förbi golven lite snabbt.. jag gick förbi och såg detta och tänkte, gud vad fint! Hade vi inte haft äkta parkett hade jag velat byta vårt.
Gick förbi, men sen hände det något uppe i huvudet och fick för mig att jag skulle kunna sätta på golvet på bordet! Frågade en kille som jobbade om vad jag behövde, trälim, två kvm golv, spik och lister.

Och i går så fick vi ett helt nytt bord! för 238:- totalt för allt! Förstår ni den lyckan? och enligt mig blev det så himla bra! Nu kan vi åtminstone sitta och äta med ro. Hoppas att det håller bara! har siliconat runt allt så inget vatten ska ta sig in emellan heller. Tycker det var ett bra alternativ och vi sparade massa kronor!
Håller på att slå in lite utan Wiljas presenter som hon ska få i morgon. Saknar den lilla tjejen nu ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Hejsan. Läste ditt gästinlägg hos Satu och vill bara säga att jag blev otroligt rörd! Kommer garanterat att fortsätta följa dig här. Kram.

 2. Frida

  Hej, Kan du inte berätta i ett inlägg hur ni gjorde detta projekt? 🙂
  Jag har själv ett sånt slitet bord och har alltid velat haft sådär med sån ljus skiva på 😀 detta var en smart grej ju 😀

  redigt snyggt.
  kram Frida

 3. Johanna

  Hjälp vad snyggt det blev! 😀 Jag måste få fråga hur nu gjorde i kanterna av bordet då jag antar att golvet var någonstans kring 5-10mm högt, för att slippa en upphöjnad så att säga? 🙂 Vad händig du är!

 4. Sanna

  Superfint! Håller precis på att leta efter precis ett sånt golv då vi ska lägga nytt i vårt nya hus 🙂 får jag fråga vad det e för sorts golv, parkett, trä el laminat?

  Går in i vecka 32 idag och har en son som e en vecka yngre än Novalie så det e jättekul att följa din blogg 🙂

  Ha en trevlig helg!

stats