PATRICIA- Mamma till tre små!

Regn, regn mera regn!

Vaknade imorse utav att jag hörde regnet slå mot fönstret, så kröp närmre hjärtat och drog täcket omkring oss och somna nåhon timma till. Men nu är det full rulle! Simon och Hugo flyttar möbler, jag väntar på att Johanna ska komma, laga lite lunch, lägga oss i soffan och kolla på män som hatar kvinnor. Är en sån dag idag, skitväder, film, å en mysig tjej. Då är min dag helt perfekt! 🙂
Syrran ringde nyss också, ska sitta barnvakt åt ungarna nästa fredag! mitt ute på landet i ingenmanslandet. Kommer fan va tokrädd, men simon måste följa med, så är de! annars ligger jag under sängen, och barnen skriker att moster är feg. De går inte för sig!

Nä, in i duschen, städa lite och äta frukoost! hungrig som en varg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats