Här har ni ett eget recept på en supergod lätt och enkel LCHF lunch/middag!
Det här med mat har jag ju alltid tyckt är roligt, men man har ju alltid något ”till” så som pasta, ris eller potatis! Men nu när man försöker tänka out side the box så blir maten så himla mycket roligare!
I Katrins bok så har jag inte hittat något jag vill testa, hon beskriver: Mat ska inte vara gott, man ska bara bli mätt och kosten med LCHF är enformigt. Men jag håller inte mer överhuvudtaget! Jag tänker inte äta korv 5 dagar i veckan, utan försöker tänka om och variera även salladen och allt som jag har till.
Den här lunchen tar tio minuter att laga! på sin höjd.
1 Kycklingfilé som du tinar, dela på två och stek varje sida. Tillsätt de kryddor som du vill, låt de stekas sen på låg värme för att bli färdiga.
Under tiden är vatten kokat till Broccolin och sparrisen, tänk vad du vill ha för sallad. Jag valde enkelt idag, en halv avacado, tomater, babyspenat och lite fetaost.
Häll ner vispgrädde i pannan till kycklingen, sen tillsätter du färsk timjan och pinjenötter.
Voilá! du blir supermätt och det är så sjukligt gott.
Ser supergott ut. Tack för bra tips på mat, jag har också läst Katrins bok man blir peppad av dem men recepten är inget att hänga i granen.
ser riktigt mumsigt ut =)
Åh, det där ser skitgott ut!! 🙂