PATRICIA- Mamma till tre små!

Rabattkod hos GLAMMOM!
Titta vad jag har fått hem! ♥
Äntligen för första gången är jag redo för en ”snygg amningsperidod” om man kan uttrycka sig så! Jag var så himla less med Wilja att gå runt i min noppriga lilla tygbit med inget vadd och stöd, framförallt ingen bygel, så jag struntade i att använda en amningsbh och köpte vanliga som jag fick dra ner, obehagligt och knöligt! Men titta vilka fina som finns hos Glammom! Den där extra detaljen finns där, rosetten, spetsen, vadderade OCH med bygel 🙂 väl värda varenda krona. Sen har dom ju allt i från vinterjackor, amingströjor/klänningar, gravidkläder ja rubbet.

Dom har även en pågående utförsäljning, och är ni sugna på köpa er en BH eller kläder som följer med kroppen när magen växer så har ni nu i 7 dagar framåt en rabattkod från mig på 20 % om ni uppger mitt namn vid beställning `mammasangel`, som är på 20% på ett helt köp. Rabatten gäller i deras webbutik men även i deras fysiska butik. Butiken ligger på Regeringsgatan 91 i Stockholm. Det är bara för er att säga koden i kassa. Välkomna in till Glammom! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maddeohkendra

  Hej patricia!
  Sett att du kör på reima underställ,vet du hur deras vinterkängor är?
  Hittar intw så mycket info om vattentätt oh sånt!!
  Tack för en urmysig blogg som är höjdpunkten varje kväll att läsa!!
  Kram madde oh kendra

stats