PATRICIA- Mamma till tre små!

Prima ballerina!

Måndag är här, och sista arbetspasset är gjort! Nu är jag ledig i 8 hela dagar, ska passa på att suga in och njuta utav det. ♥
Idag har jag gått som en zombie, direkt från jobbet så möttes jag av barnen! Frukost i magarna, Linus åkte till jobbet och jag skulle ta med mig tjejerna till stan! Wilja åkte till Pappa idag, så de var bara att sminka på sitt trötta ansikte och åka till stan. Mötte upp S och vi gick och åt lite lunch! Sen i väg till Bergsgruvan och barnen lekte av sig ordentligt. Va så roligt att se dom springa runt, två gånger i dag har jag fått frågan om de var tvillingar! Jag klädde dom sådär töntigt och likadant idag! sen skiljer de sig inte mycket i längden på dom, så javisst! mycket väl kunde de varit twins! 🙂 vi åkte hemåt och var hemma till 16. Lite middag, sen tog jag en kort powernap i soffan innan Farmor och Farfar kom över på fika.

Mycket på gång i veckan! På Onsdag så åker jag in tidigt till stan, ska ha en hel dag med Jennifer! Lite middag, lite vin, lite fina höga skor, och bara lite Patricia. Ska möta upp min bror på förmiddagen och strosa runt på stan! På lördag är de dags att gå PRIDE festivalen tillsammans med min bror 😀 ska hitta en outfit.. herregud säger jag bara, men de kommer bli kul. Både syster och syskonbarn kommer upp! så ska bli en skit rolig dag helt enkelt.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats