PATRICIA- Mamma till tre små!

Pricktest – specialist mottagningen 

Idag så har vi äntligen vår tid till specialist mottagningen. Har väntat länge på denna remiss för Wiljas skull. Vet inte om ni minns, men hon var ju fått två kraftiga allergireaktioner i ansiktet, ned på bröstet. Med en väldig uppsvullnad, hon har varit helt oigenkännlig! Självklart är de riktigt obehagligt när man inte kan koppla samman dom och hitta en förklaring eller något mönster kring dom. Så de ska bli skönt att utesluta de ena och andra idag! Speciellt när de sitter i ansiktet, vem vet om de går ner i halsen ush fy. 

Så det blir en tur till Enköping, där novalie var mycket som liten pga sin astma hon utvecklade efter RS viruset hon hade. Idag är den borta, hallelujah.  

I morse fick jag en härlig sovmorgon med lilleman till 09, tjejerna gick upp vid 08 med pappa, hörde när kaffekokaren slogs på och när de började lukta kaffe i hela rummet. Även om jag inte sov, så var de skönt att bara få snosa och dra sig i sängen & gå upp till en dukad frukost. Nu på morgonen så kände vi att vi var lagom trötta på vädret, så vi åkte ner & hoppade in i solariet 20 min var och lekt med tjejerna ute i parken. 

  
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats