PATRICIA- Mamma till tre små!

– Presentation till nya läsare!

Jag vet att jag har fått många nya läsare på min blogg den senaste tiden! Så jag tänkte göra en liten kort sammanfattning om vilka vi faktiskt är. Om ni inte redan har snokat fram det bland alla dessa månader jag har skrivit! 😉 Men jag tar det från början. Så kanske det kan bli till en liten hjälp! 🙂

Patricia Lindh heter jag! Och är en tjej som är 20 år, som fyller 21 iår. Jag träffade min dotters Pappa Simon på ett mkt märkligt och konstigt sett om jag själv får säga det så. Man kan inte bestämma och planera hela sitt liv. Man missar så mycket.. Och göra spontana beslut? de kan gå åt helvete. Eller så hittar man meningen med sitt liv – min dotter!

Jag träffade Simon sommaren 2009 Japp, ni hörde rätt! Och jag upptäckte att jag va gravid några veckor senare... Jag blev alltså gravid allra första gången vi hade sex. Jag träffade honom när jag bodde i Saltsjöbaden. Jag och min bästevän Mimmi skulle ut och göra stan en sväng efter våran Greklandsresa den sommaren! Så vi hamnade på Berns i stockholm. Helt plötsligt så kommer det fram drinkar till vårt bord, och därborta satt Simon med en kompis!

Började snacka, och dom verkade schyssta! Jag söp ner mig i sorg (lång historia) men jag hade ett brustet hjärta, och en bästavän som skulle åka till australien som hade knäckt mig veckorna innan! iallafall, han följde med mig hem, jag somnade direkt och han undra vart fan han hade hamnat nånstans! skog sålångt ögat kan nå, och hans kompis tog en taxi hem från Saltis under natten. Så där sitter han.. På en balkong i sommarsolen, medans jag och mimmi ligger och snarkar ikapp!

Sen kom de där positiva testet, TRE test tog vi innan jag insåg att jag faktiskt VAR gravid?!!

Ja, vi försökte lägga upp allt de NEGATIVA först. Men vi kunde inte rå för det… En natt så börjar Simon prata om namn! då slog det oss, vi ska kämpa, vi ska försöka!

Efter några veckor fick jag tag på en lägenhet vid Globen, en underbar tvåa som låg på Konstgjutarvägen. Det va då min blogg startades också, mest för att ventliera och kanske att mina vänner skulle börja läsa den.
Simon fick ett jobb på svensk fondservice och började jobba på heltid ganska snabbt. Medans jag hade oturen att bli av med mitt på tele2, ni ser. De började kämpigt! + att vi tydligen bodde olåvligt i den underbara lägenheten vi hittade. Så nästa steg va att hitta en NY! och det va snabbt, eftersom vi annars skulle bli utsparkade.

Vi flyttade till Gnesta! Simon lämnade Stockholm och Södermalm för första gången. Och i två månader så bodde vi hemma hos min Pappa… i ett rum inte större än ett förråd, men det gick! vi väntade på våran lägenhet som nu Simon bor i Gnesta. 
Så de va de värt! och simon pendla fram och tillbaka till Stockholm varje dag för att komma till jobbet. Även hur mkt strul de va med jobbet, lönen kom inte som den skulle. Räkningar hamnade på hög, ja de gick åt fanders! Han sa upp sig. Och två veckor senare så började han jobba i Gnesta istället. Som vikarie på Frejaskolan som lärare, och på Fjällgatan med förståndshandikappade.

Och nu är vi här…

Livet förändrades snabbt. Vi förstökte, JAG försökte länge! Så många samtal med mimmi.. så många tårar av att jag inte stod ut längre, jag ORKADE inte längre, jag ville inte längre. Men jag försökte… För Wiljas skull. Efter att hon kom, kändes de som att de bara gick utför. Vi gled isär, inte för att vi hade varit speciellt kärleksfulla innan, vi hade aldrig sex tex. Då menar jag aldrig! att ha de va bara jobbigt och ångerfullt, jag kände ju ingenting för honom, mer än att han va hennes Pappa.
Ush, vill inte ens tänka tillbaka, de va bara ångest!

I December veckan innan julafton så tog HAN sina saker och gick, sa att han inte ville.
Där satt jag självklart i chock, va så ARG på han! va så förbannad på hur kan kunde göra såhär en jävla vecka innan jul, men mest av allt för att det inte var JAG som hade lämnat, de va ju JAG som ville!!
Dagarna gick, de va jobbigt såklart. Hur ska jag klara de här nu då, de va tanken. Ekonomiskt, hur ska jag få allt att gå ihop? vad händer med lägenheten?

Sen… Sen kom den där älskade tappejoel in i bilden… Samtalen kom, samtalen gick.. smsen rullade, jag kände nånting! Jag kollade telefonen hela hela tiden. Vilket jag fortfarande gör än idag! hela tiden kollar jag om han har skickat nånting, och när de står ett sms från Linus: så blir jag fortfarande lika varm i kroppen.
Han fick mig att BESTÄMMA mig! hur jag ville ha det. Jag satte ner foten, och äntligen. Så VET jag vad jag vill i mitt liv.

Jag har träffat den killen som JAG vet att JAG vill vara med! Även om vi inte alltid är tillsammans, så vet jag. Att han är han med stort H för mig, och kommer alltid att vara.

Jag valde att lämna den tryggheten som vi hade, fick tag på en lägenhet i Hökarängen (tillbaka i sthlm) men den största tiden spenderades i Bålsta hos våran Linus. Han tog sig an Wilja mer och mer för varje dag, den kärleken jag ser han har emot henne, har jag aldrig tidigare sett. Dom blickarna, även om hon inte är hans dotter.

Sen kom den dagen, han frågade mig om jag ville förlova mig med honom! <3
Det va den skummaste kvällen i hela mitt liv, trodde de inte va sant och frågade bara om han skämtade med mig?! Men klart att jag sa ja, det bubblade i mig! Vart så glad, de största beviset att han hade accepterat mig och min dotter! Han ville verkligen vara med OSS.

De tog ett tag, men vi var hos honom mer & mer, vi fick mer och mer saker hemma hos honom. Tillslut blev de bara så.. Vi bodde mer eller mindre tillsammans! Men lägenheten i Hökis hade jag kvar, bara de att min mamma hade den sålänge. Sen kom den dagen då vi började kolla lite Bostadsrätter för skojsskull. Men en dag så stod vi där med ett påskrivet kontrakt! vi skulle äntligen flytta ihop på riktigt. Vi tre <3

Den 19:e Juni 2010 så som ni redan vet så +:ade vi på strecket, och nu skulle äntligen tre bli fyra.
Jag må göra om samma misstag enligt många! men det ni glömmer, de är att vi VALDE allt detta tillsammans.
Vi valde att leva ihop innan, vi valde att bli ett genom en ring på våra fingrar! Han valde att acceptera Wilja, och ge henne all den kärlek han kan – Och det är det absolut vackraste för mig.

Jag älskar er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Hej!!

  Shit du är verkligen en toppentjej! Snubblade in på din blogg och blev dast direkt!

  Läste din historia och kände igen mig..

  Jag blev gravid när jag å min dåvarande kille precis hade träffast.. Grejen var at jag tog dagenefter piller dagen efter. Hade mens som vanligt och mådde inte illa. Jag och min dåvarande kille gjorde slut och ca 4 månader senare fick jag reda på att jag var gravid, var då i vecka 21..
  Så de va inte så mycke å göra. Den 24 mars 2008 föddes min dotter Elin och hon är de bästa jag har!

  Hade fint!
  Kram

 2. Therese

  Hej igen!

  Vill bara säga att du verkar vara en toppentjej och jag önskar dig med familj all lycka och kärlek i framtiden. 🙂

  Btw! Skit i alla surkärringar och gubbar! Du ska inte bekymra dig över att folk snackar bakom din rygg. Det betyder bara att du är ett steg före och att dom står i perfekt position för att kyssa dig i röven. 😉

stats