PATRICIA- Mamma till tre små!

Pratat med min barnmorska nu.


UPPDATERING!
Jag följde alla era råd, och har nu fått tag på min barnmorska! Det blev något fel, och ett missförstånd. Vet inte riktigt vad hon talade om ang att bebisen får syresbrist om blodtrycket är lågt.
Mitt va nämligen lite högt och inte lågt! 137/90, har ingen koll på hur de ska ligga eller vad som är bra eller inte.

Angående järnvärdet så vet jag att de inte är någon dödsfara med mig! Men tycker de är märkligt då jag verkligen ätit de som jag ska. Men ska öka dosen från 1 tablett om dagen till två stycken! Ska ta i samband med en brustablett, och ska även köpa Blüdsaft! 🙂 så ska svänga förbi apoteket sedan.

Nu är iallafall de ur världen, och jag känner mig mycket lugnare! Känns jätte bra.
Tycker verkligen om min barnmorska, så go och lyssnar verkligen. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fredrika

  Jag hade 140/90 när jag fick åka in akut för igångsättning, det berors helt på vad du haft innan? Jag tycker ditt är högt, men sålänge det inte stigit kopiöst mycket så ska du inte vara orolig. Men lova att du inte går tillbaka till den knäppa barnmorskan!

 2. Karolina, gravid i v. 36 ♥

  Vd skööönt att det löste sig!
  Jag har lite tips du kan göra när du tar järntabletter. Svälj ner dem med apelsinjuice, c-vitamin gör det lättare för kroppen att ta upp järn. Om du blir hård i magen kan du blanda ner linfrön i yoghurten varje morgon, det gör underverk!:)
  Kram

 3. Emma

  Läste förra inlägget också.. Vilken konstig BM tycker jag. Att hon inte förklarade för dig varför hon gjorde så med magen…
  Men skönt att du har fått prata med din egna BM nu och rett ut saker. Man sover så mycket godare om natten då 🙂

 4. Emeli

  Vad fel det kan bli med kommunikation inom vården, skönt att du fick klarhet i det 🙂 Hoppas tösen vill komma ut snart så du slipper gå över tiden.

 5. Tittie

  Vad gäller blodtryck så ska en vuxen ligga på ca 110-140 i arbetsfasen ( det högre talet) och ca 88 i vilofasen ( det lägre talet) så du ligger ju lite högt men absolut inte så att det är dåligt. Sen vet jag inte vad du brukar ha. Hoppas allt blir bra <3

stats