PATRICIA- Mamma till tre små!

Porer, Porer och mera Porer!

 

Porer, boosta din hy.
Porer, boosta din hy.

För lite över en månad sedan så hittade jag produkter på Kicks som jag fastnade för, jag la tidigare upp ett inlägg om ansiktsmasker från den serien som jag har gillat väldigt länge!
Tro mig, jag har nog gått igenom hela sortimentet för olika ansiktsvatten, rengöringscremer och ansiktscremer. Men jag har ändå aldrig hittat något som riktigt passat mig! mitt problem har varit: Synliga porer, samt att jag har en otrolig blandhy. Jag kan lika gärna bli torr, som jag kan bli oljig. Ingen foundation i världen är tillräckligt bra, de problemet har jag haft så länge som jag kan minnas. Men grunden, är nog de viktigaste för att sminket faktiskt ska sitta. Nu har det som sagt bara gått en månad, och kanske har det att göra med den nya kosten också delvis, men min hy har nog aldrig varit bättre än vad den är nu. Om jag sminkar mig kl 06, självklart behöver jag dra på puderborsten över näsan vid 16 innan jag sätter mig på pendeln hem, men tidigare har jag behövt dra på den redan innan lunch. Så för mig säger de sig själv, något har ju faktiskt funkat! Min hy är jämnare, visst kan jag fortfarande få några finnar, speciellt kring mens. Men i överlag, är den 20 gånger bättre än vad den varit på länge.
Jag har också börjat äta tabletter som boostar hyn med lite pigment, köpte dom inne på Life butiken och dom har verkligen hjälpt! Jag har som sagt solat två gånger, men tabletterna har också verkligen hjälpt att få en finare nyans på hela kroppen och hjälper till att bli lite brunare vid solning. Rekommenderar jag till alla! speciellt nu innan sommaren, att man börjar lite innan så kroppen hinner ta upp allt.

Jag använder inte heller någon foundation längre, utan har gått över till CC crème helt från Lumené som jag tycker är bäst. På vintern är man ju alltid så blek, men jag får känslan utav att jag har en kaka på ansiktet och huden inte får någon luft! därav vidriga porer, men nu med lite färg på kroppen så är CC cremén min räddning! Inget mer flott i ansiktet, och ingen är gladare än jag!!
Sen tror jag också att all min jäkla vitaminboost har gjort något, inte enbart med vikten! utan även med hyn. Ingen uppsvullen mage, förutom då jag envisas med att äta något under helgen! som igår, hamburgare. Hela dagen idag har jag haft magknip och känns som jag är i 8:e veckan för att magen har svullnat upp, då inser jag också hur mycket skit det är i allt.
Mår bättre utan, kroppen mår bra och jag likaså.
Sen är det som sagt, jag tipsar om det här för att det har fungerat på mig! Något som är jätte bra på en annan, kan vara värdelöst på sig själv. Har fått så mycket tips, om ap dyra produkter som inte gett någon skillnad alls, men som sagt. Man får testa sig fram, tillslut hittar man något som faktiskt passar just dig.

Bort med alla porer, bort med fet hy och boosta dig själv.
Bort med alla porer, bort med fet hy och boosta dig själv.

Produkt info om ansiktstvätten: En mild, skummande rengöringsgel som tar bort smuts, fett och orenheter för en hy med ett fräscht utseende. Innehåller Passionsfrukt som är rik på antioxidanter, vitaminer (A, B-komplex och C) och mineraler som hjälper till att reducera blank hy och lämnar huden ren och fräsch. Grönt te som är lugnande och innehåller antioxidanter som är milt exfolierande och uttorkande och hjälper din hy att helas.

Ansiktsmasken: 
En mask som hjälper till att eliminera orenheter och öppnar upp tilltäppta porer. Innehåller kaolinlera som verkar avgiftande på huden, drar ut orenheter och absorberar överskottsfett. Innehåller även jordgubb, en mild fruktsyra som exfolierar, rengör och hjälper till att läka utslag.

Ansiktskrämen som motverkar oljig hy: En lätt, oljefri återfuktare som mjukgör, absorberar överflödigt talg och har en mattande effekt på huden hela dagen. Innehåller Aloe Vera som håller huden återfuktad och frisk. Greensil är ett bambuextrakt som ger en mattande effekt genom att absorbera upp till 200% talg av sin egen vikt och som lämnar en mjuk och sammetslen hudyta.

Ansiktskrämen från Yves Rocher: En daglig, uppiggande energikick som förenar den sköna känslan hos en crème med gelens fräschör och lätthet. Hudens energi återaktiveras och ger en ungdomlig lyster. Den behagliga konsistensen passar perfekt för normal hud och blandhud.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Jag använder krämen och skrubben från dem serien, riktgt bra!
  Då du verkade bry dig om ekologiskt och hudvård och sånt så måste jag bara tipsa om produkter från LUSH. Jag har ansiktsmasken Cosmetic Warrior därifrån som är fantastiskt och även schampon, showergels och tvålar. Deras produkter är ju helt naturliga, färska, miljövänligaste, icke djurtestade som tyvärr de flesta kosmetikas är annars. Finns typ 3 butiker i Stockholm.
  När det gäller smink måste jag tipsa om det svenska märket Back To Earth. Jag har mineral puder-foundation därifrån som har räckt länge, inte blir ”kakigt”, prisvärt. Även de produkterna är miljövänliga, gjorda i Sverige, inte djurtestat och inget skit så att säga. De grejerna kan man beställa på nätet.
  Lite lång text kanske men behövde bara tipsa!

 2. Bala

  Hej Patricia!
  HAR TRE VIKTIGA FRÅGOR ATT STÄLLA.

  1. Vad heter krämen du har för dina porer. Jag har väldig mycket porer och har typ testat allt som fanns. Med denna har jag inte testat. Vad heter krämen? Vart kan man köpa den och för hur mycket??

  2. Kan inte du titta in på din mejl. För har skickat något till dig angående om din andra privata blogg.

  3. Fungerar tabletterna verkligen mot att bli
  Mörkare hy?

  4. Har du något tips att få längre hår snabbt? Några tabletter eller något tips att använda till håret som
  Man kanske har hemma som olivolja? Ägg?

  Är väldigt tacksam för SVAR!

stats