PATRICIA- Mamma till tre små!

Peruk på skallen?


Haha, barnen sover och jag sitter här & rensar datorn på bilder! Ni vill inte veta hur många som finns, bara under en mapp så ligger de under 15.000 bilder… hur hinner man ens? Har ett par att gå igenom, självklart inte lika många i varje 😉 men.. fan! inte konstigt på att datorn är så seg! Hittade dessa bilder på mig som blond, och fan! de ser ut som jag satt på mig en hel-peruk?
Jag kollar, och jag gillar verkligen inte det jag ser! Även om jag är blond naturligt, så tycker jag verkligen inte att det klär mig! Eller? ..
Efter min miss sist, mitt försök till att bli blond har jag nu gett upp det! Jag kommer inte bli det, inte på väldigt länge iallafall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag tycker du ska färga ljusbrun i grunden, sen ljusa slingor, men tona det så du får askiga färger. Naturligt fint. Men gör hos en frisör 😉

stats