PATRICIA- Mamma till tre små!

Pepp, en veckas mellanrum!

En veckas träning har kanske inte gett enorma resultat, men jag känner mig mycket starkare och piggare i kroppen!
Efter jag slutade röka så har jag lagt på mig 3 kilo, självklart har jag småätit då jag jämt varit sugen.. Men jag hoppas att dom snart är borta, de överflödiga. Sen gör det inget om vågen ökar för kroppen byggs!
Det är bara att fortsätta och inte ge upp för att resultaten inte dyker upp på en gång även om man helst gärna skulle vilja det 🙂 En fin kropp kräver hårt arbete också såklart. Jag har inte heller varit strikt med sockerintag. Utan i helgen åt vi både ostbågar, drack cola! Åt saffranskaka, toscakaka, kakor och åt fet jäkla skagen med gott tillbehör. Men denna vecka kommer jag tänka lite bättre på det, får vi se om det händer något. Så i det stora hela, att man är aktiv och rör på sig utan att ändra i kosten gör också förbannat jäkla mycket! Kroppen är fantastisk, de kan gå snabbt, men de kan också vara ett rent helvete.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats