PATRICIA- Mamma till tre små!

Pastell på burk.

Åh, jag är så frustrerad! Förebilden togs i dagsljus och den andra under lampan på kvällen, om man bara hade fått den helt rättvis! Atousa gjorde en ordentlig förvandling i dag med pastelliga längder inför våren. Efter min avslutning i dag så följde hon med mig hem med barnen! tjejerna har lekt och vi har pysslat lite. En roligare färgning helt klart. Vilken dag jag haft! Känslostorm till tusen. Skolan är slut, ingen med skola. Ingen mer utbildning, för jag är tamejfan färdig! wow känner jag bara, jag gjorde det. ♥
Fikade och hade avslutning med skolan, känslosamt som tusan. Känns tomt, men skönt så klart!
Nej, nu är det Fredagsmys och fira med hjärtat hela kvällen lång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Soraya

    Hejsan! Jag har en fråga??
    Går du även hem till folk o fixar deras hår?? Om inte, kan man fixa det om du skulle orka?:)
    Super mysig blogg du har och du e ju jätte duktig på o fixa hår:O
    Min dröm har varit lännnnnnnge att ljust hår som brunt men massor av ljusa slingor men de funkar inte tuvär när jag gör det själv här hemma:/ Därför undrar jag om du går hem till folk för vore sååå skönt för mig då jag är muslim och bär på burka. Lycka till med allt du gör och med dina drömmar!!!:)

stats