PATRICIA- Mamma till tre små!

Passa på nu, Julrabatt på extensions.

Nu innan JUL och NYÅR så vill väl dom flesta ha fantastiska lockar? alla utom ja som kapa av mig allt hår dumt nog! 😛

Jag tänkte ha en liten julrabatt här nu i bloggen! och sprid vidare detta till era vänner etc.

Jag tar nu: 500:- för isättning och 150:- för VAX.
Det ni behöver köpa är hår, hairnails eller hår på TRÄNS!

Finns att köpa på Thaimahal, rapunzelofsweden etc.
Fråga gärna så kommer jag med tips!

Har ganska många ’inbokningar’ så hör av er så ska ja klämma in er!
Jag har trots allt inte ALLT för mycket att göra om dagarna, är ju mammaledig^^,

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  hejsan! hittade din blogg på nätet och jag har använt mig av clips till mina extentions i lite drygt ett år nu. i januari ska jag iväg till thailand i 3 månader så skulle jättegärna fästa mina extentions innan jul!

  har lite frågor.. mitt hår är blont och rätt tunt och jag har extentions för att spara ut mitt egna under tiden, så vill inte att håret ska gå av eller liknande. hur mycket sliter den metoden du använder dig av på håret? skicka gärna ett mail! (:
  /linn.

 2. Linn

  hejsan! hittade din blogg på nätet och jag har använt mig av clips till mina extentions i lite drygt ett år nu. i januari ska jag iväg till thailand i 3 månader så skulle jättegärna fästa mina extentions innan jul!

  har lite frågor.. mitt hår är blont och rätt tunt och jag har extentions för att spara ut mitt egna under tiden, så vill inte att håret ska gå av eller liknande. hur mycket sliter den metoden du använder dig av på håret? skicka gärna ett mail! (:
  /linn.

stats