PATRICIA- Mamma till tre små!

– på vågen!


När vi kom till Farmor så hade hon köpt både en ny dockvagn åt tjejerna, potta till dockan och olika saker, även en liten bärsele som Wilja blev rätt förtjust i.
Sen ställde jag mig även på vågen, gott snabbt tecken på bara ett par dagar med ändrad kost! nu rubbas det väl snabbt efter den här helgen, men har rört på mig rätt hårt varje dag och ätit bra. – 1.2 kg och väger nu 51.6 , nu tänker ni: De är inte så mycket, nej! men jag är oerhört kort också till mina 157 cm. Men sen tänkte jag ju på en sak… jag har ju skaffat mig tuttar som väger 1 kilo mer än vad jag ”vanligt” väger, ska man räkna bort dom? Resten vet jag kommer vara segt att få bort! skulle vilja gå ner 3 kilo till för att ligga på min ”normalvikt”, sen börja bygga upp en stark kropp. Det är ett önsketänkande, och ett långsiktigare mål.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Sträva inte efter siffror på vågen utan efter en snygg kropp. Muskler väger mer än fett. Ha alltid det i bakhuvudet! Men underbart att du ändrat livsstil. Jag håller nu också på att träna upp mig. Födde barn för tio veckor sen så har en hel del att träna upp!

stats