PATRICIA- Mamma till tre små!

På jakt efter vinterkläder!Nu är det dags för nya vinterkläder & jag tror mig behöva lite tips och råd! 
Novalie kommer få ta över Wiljas rosa underbara Reimaoverall som Wilja drunknade i förra året, på Novalie i år så sitter den precis som den ska! lite lång i fötter och armar, men de är bara bra. Så kan hon ha den hela vintern. Men Wilja behöver ny overall, eller ska en snart 5 åring ha tvådelat set? tycker själv att de är så bekvämt med overallen så att ingen snö glider in när man åker pulka eller rullar omkring i snön. Enkelt och bekvämt, inte något kallras in heller. För/nackdelar tack!
Jag kollar på den lila overallen från Didriksson! Vi har haft en overall till Wilja när hon var liten, den var väldigt tunn! men hon var aldrig någonsin kall, så den är ju smidig, nätt men supervarm. Sen har vi haft dom i skalkläder. Wilja har också krav ska ni veta, den får inte vara rosa, inte vara svart, ingen luva med päls, inga mönster med olika saker. Det var hon väldigt noga med i går när vi kollade på overaller. Så jag hittade den där ovan! Den har bäst i test och är i bra pris, hög vattenpelare, samt att man kan förlänga ben och armar tills nästa år så hon kan ha den då också! helt klart värt det.
Sedan ska båda tjejerna ha nya stövlar. Dessa är en variant på fodrade stövlar från Viking, men med mer sula som tål mer kyla, gortex och vattenavvisande. Tydligen klarar dom att stå i 5 cm vatten i 4 timmar! Känns som ett bra val, vad jag läst om dom ska dom vara hyllade. Så! vad tror ni om det här? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Mark

  Hej finis! ♡ Grattis till det lilla fröt! 🙂
  Jag är precis som du när det gäller ytterkläder till barnen och speciellt under vintertid. Vi körde både overall och ett tvådelat set till ella när hon var 5 och även nu, 7 år.

  Vi har förra vinterns didriksons overall, toppen bra! Inte kall och så går den att förlänga som sagt. Till skor har vi alltid kör med viking, mest chilly. Men viking winchill är den modell som fick bäst i test förra året. Denna sko som du har på bilden ser ut att vara en uppdaterad modell av den? I så fall toppen! 🙂

  Sen har jag även köpt viking termo ultra. Deras fodrade allvädersstövel. Toppen under slaskiga dagar och ”svensk vinter” som ett komplement.

  Just nu har leker 15-50% på alla ytterkläder så gå in och kika om du hittar nått! ♡

  Kram kram fina du! ♡

 2. natalisworld

  Jag tycker overall, det är smidigast och bäst på barn. Har även köpt en overall till min 7 åring att varva mellan den och ett tvådelat set. Jag gillar Molo, POP, Didriksson, Wheat och Reima bla.

 3. Lina

  Hej! Aa detta med vinterkläder är ju en djungel! Men riktgt fina de du visade upp här:) Jag har en 1,5 åring, så svårt att bedöma hur mycket de växer och när kommer egentligen den riktigt kalla vintern x) men köpte en hel del i våras, pluggar just nu, så köpte mycket på rea då och tänkte sälja sen om det inte används 🙂

stats