PATRICIA- Mamma till tre små!

Otroligt ont!

Igår när jag vaknade på natten så kände jag en sanslös stark smärta så tårarna bara rann & det brände i stygnen. Hela dagen gick och de blev värre & värre, fick frossa och tog temp. Feber trots citadon & Alvedon! 🙁 blev skit rädd för jag åkt ut på någon infektion.

Trots att det var söndag så svarade kirurgen i telefon och fick mig lugn! Han fråga om brösten svullnat eller om snitten blivit röda eller rodnad kring dom, vilket de inte har.
Men nu sitter jag på tåget in för att låta honom titta på mig, se om implantatet ligger tokigt på höger bröst då jag inte kan röra armen! Har något sjukligt ont, och jag önskar inte min värsta fiende den här smärtan även om de kommer vara värt det! Jag föder hellre ungar på löpande band. För de här är mycket värre 🙁

Så jag har verkligen inte orkat blogga, vi hörs snart <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  till skyll dig själv: vad fan är ditt problem? är du helt jävla dum i huvudet eller? skriv inget om du inte har något bra att säga. Idiot! kolla inte henns blogg om du stör dig på vad hon gör. Avundsjuk är vad du är. Skaffa dig ett liv istället för att lägga dig i andras. Jag tror inte att hon hade ett kalas för sig själv, hon gjorde det för sina barn!

 2. P

  Nej, ”skyll ddig själv” att göra normal vardagliga saker räknas inte som att överanstränga sig. Tunga lyft etc räknas som att överanstränga sig, i övrigt mår kroppen bra av och läker fortare om man rör på sig. Att slänga ihop ett par muffins är ju knappast något som kräver överjävlig styrka direkt. Men jag antar att du har bättre koll än alla läkare som säger det jag just sagt?

 3. Madelene

  Nej men du skrev att hon såg blåst ut, därför skrev jag så. Klart man kan göra allt det och ändå ta det lugnt. Alla är ju olika också, klarar av olika efter en operation. Det finns ju olika sätt att uttrycka sig på! Om det nu är så att Patricia ansträngt sig för mycket så behöver hon ändå inte få spydiga kommentarer 🙂

 4. Malou

  Men hon kanske inte har sprungit runt så mycket? Hon kanske har haft hjälp? Och även om hon har överansträngt sig så är ju det för att hon inte har haft ont? Hur skulle hon veta att det skulle göra ont sen? Och smärtan kan bero på andra saker än barnens kalas. Jag fattar inte ens hur du ORKAR reta upp dig och skriva så till Patricia. Bitter för att du själv inte har snygga silikontuttar som gör lite ont eller? Sen måste ju du vara ohyggligt ful eftersom du anser att Patricia är skitsnygg och därmed ser blåst ut vilket bara bekräftar din svartsjuka.

 5. R.s

  Till skyll dig själv!?

  Har du inget liv varför kommentera patricias blogg om du endå inte kan skriva nått snällt? Stupid!! Spyr på människor som du!

 6. skyll ddig själv

  För det första skrev jag att hon inte är snygg? Hon är skitsnygg. Hon har skrivit ut att hon träffat vänner, bakt och haft kalas, det är att överanstänga kroppen som nyopererad. Även om man inte har ont är det inte smart gjort att vara uppe och springa så mycket som hon gjort, det håller hon nog med om

 7. herolinda

  hej hej! Jagg har följt din blogg men aldrig komenterat.Men dena anonyma komentaren fick mig att komentera.Om man ser bra ut och är glad och positiv öppen i sin blogg så betyder det inte att man är blåst!

 8. emma

  Patricia, såna som ”skyll ddig själv” – Som inte ens kan stava eller bygga upp en mening har större problem än vad du har! Snälla rara, om DU inte ens kan stå för ditt namn , dig själv – varför ska någon ens läsa vad du skriver och ta åt sig? Lätt att vara stor bakom skärmen. Tydligen har du ingen fritid när du måste sitta och kränka andra. Väx upp och stå för dina handlingar. Det är såna som du som i slutändan förlorar. Hoppas du lever ett riktigt äckligt liv! KARMA!

  återigen så ta ingen skit!

 9. Madelene

  Till ”skyll ddig själv”: Så jävla onödig kommentar! Och fegt att sitta och spy ut dumma kommentarer anonymt. Tror knappast att Patricia gjort mer än vad hon pallat med. Vem har sagt att hon farit runt och ansträngt sig en massa bara för att de haft kalas? Sen vill jag bara tillägga att 1. Patricia ser överhuvudtaget inte blåst ut, hon är snarare en skitsnygg tvåbarnsmamma. 2. Hon är definitivt inte blåst, med tanke på hur öppen, ärlig & klok hon visar sig vara genom bloggen och instagram!!

  Patricia hoppas du blir av med smärtan fort! Bry dig inte om alla idioter som kommenterar. Jag brukar inte kommentera så jätteofta men nu kunde jag bara inte låta bli. Så trött på alla fegisar som inte vågar visa vem de är och bara skriver massa skit. Kram på dig <3

 10. Linda

  Du ska inte äta citodon o Alvedon samtidigt, för citodon innehåller tydligen nåt av ämnena i Alvedon o då kan de bli för stor dos. Tror det va så iaf, apoteket va rätt noga med att varna mig för det åtminstone. . kanske värt att kolla upp iaf 🙂
  Hoppas det blir bättre!

 11. R.s

  Å stackars! Vet precis hur de känns! Fick också paniksmärsta 2,3 dagar efter jag bara grät å kände mig handikappad, höll på å städa å jaga min dotter å laga mat å allting så kroppen sa ifrån. Det gick över efter ca 2 veckor så ha tålamod! Försök att ta det lugnare nu även om blir rastlös tänk på bobsen! <3 lycka till! Stor kram!

 12. skyll ddig själv

  Rätt åt dig! Har man ett kalas 2 dagar efter och står ocv bakar får man skylla sig själv, en ansträngning är inte bara att lyfta tungt. Haha du är verkligen lika blåst som du ser ut, hoppas du lär dig en läxa iaf!

stats