PATRICIA- Mamma till tre små!

Operationsdagen är här!

Nu är jag inskriven på proforma och fått mitt rum <3
Vilken känsla, sen är jag vansinnigt nervös! Kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Lycka till!
  Önskar få följa din bröstblogg då jag själv gjort op på Proforma, dock hos Calle. Detta var ca 2,5 år sedan nu, fortfarande kanonnöjd! Du är i trygga händer. 🙂

 2. A

  Lycka till! Jag skickade ett mail till dig ang. den låsta bloggen du använder för just detta sedan framöver. Den vill jag gärna kunna gå in och titta i 🙂

 3. Carro

  Hej. Jag är själv 2 barns mamma med 2 olika pappor. Även jag har funderingar på att operera mina bröst. Skulle vara helt underbart om man fick följa med på din färd påsen andra bloggen.

 4. Ica

  Lycka till!
  Kan förstå hur förväntansfull och nervös du måste vara!
  Jag följer gärna din andra blogg om jag får.
  Jag är själv tvåbarns mamma som längtar till den kropp jag hade innan barnen kom. En dag ska jag själv fixa brösten – måste bara få mod först.
  Förhoppningsvis kanske dina upplevelser och historia kan hjälpa mig?
  Önskar dig lycka till och hoppas att resultatet blir det du önskar.
  Väntar hoppfullt på ett svar från dig 🙂

 5. Lisa

  Hej! Jag har följt dig sedan många år tillbaka, sedan du var tillsammans med Simon, så det känns som att jag känner dig:) skulle gärna vilja fortsätta att följa dig även vid denna bröstförstoring, är så nyfiken på resultatet, tror det kommer bli superbra:) hade jag vågat, hade jag nog gjort det jag med, vet hur det är att ha små bröst:( så jag hoppas jag kan få inlogget, så jag får följa resultatet:) tack för en underbar blogg, läser vartenda inlägg, verkligen en ärlig och öppen blogg, det är nog det som gör att du har så många läsare:) lycka till nu idag, det kommer gå toppen:) kram på dig!

stats