PATRICIA- Mamma till tre små!

Omtumlande år 2009

Vi börjar med året 2008-2009, alltså! nyårsafton för exakt ett år sedan just idag.
Jag jobbade! hela dagen lång, sen blev det en heeeektisktfärd ner till Gnesta! Mimmi väntade tåligt, vi hann varken med middag eller nått, utan hoppade in i spegeln och sminkade mig! Va hemma hos Pappa i Gnesta och gjorde oss iordning, sen bums iväg till Patric för att dricka skumpa! Halvtio satt jag och åt.. Ingen middag! slutade i en bastu, och fick tag på en taxi efter 4 timmars väntan, så klockan 5 på morgonen så va jag äntligen i Järna. Trodde dock att döden skulle ta mig på vägen! fulla äckel chafför till taximan. Mina obehagligaste resor någonsin! Dock så började året förbannat bra, med en resa till Thailand, sen gick det utför och för mkt alkohol för lilla mig!^^ följ resan lixom.. Patricia al’a Mimmi kaos!

Nu ger jag upp, lägger inte upp en enda bild till! min data är som sagt, helt slut just nu. Så bilder kommer inte på frågan, vill ni veta hur länge jag har setat här nu? – Jo för det ska jag berätta för er! i hela två, TVÅ underbara timmar för några små bilder. Då inser ni nog att den här datan är slut som artist!

Hade samlat hela året i en liten mapp med bilder, men hälften kom inte ens med! som sagt, allt går verkligen mot mig idag. Och vill inte som jag vill! Men som sagt, man kan inte alltid få som man vill, även om jag är på ett sånt humör.

2009 i kort och gott har varit intensivt och händelserikt kan jag minst sagt säga! jag har gjort så många saker, tagit så många beslut, både bra och dåliga.

Började året med att jag bodde i Saltsjöbaden! perfekt och underbart ställe, men dock idiot till hyresvärd. Åkte till Thailand och var borta i en månad, och träffade människor som jag fortfarande har kontakt med. En helt oslagbar resa! hade så förbannat roligt. Bodde då också tillsammans med mitt x, och jag gjorde bort mig! och jag ångrar det ännu än idag att jag sårade en människa så otroligt mycket, jag va en idiot! finns inget mer att säga. De värsta jag gjort i hela mitt liv, och kommer aldrig utsätta någon mer människa för en sådan sorts smärta, det är ingen värd.

Sen flyttade Mimmi hem till mig i saltis, och tror inte det gick en dag utan att vi inte va ute! Fredag, lördag, söndag och onsdag.. torsdagar till och med!? som sagt, va ute konstant. Och utan alkohol och utan musiken så visste vi inte vad vi skulle göra. Fika, handla, fika handla.. Ja livet bestod av det! men jävligt kul hade vi allt.
Makalös säger jag bara! jobbade där då, herregud! intriger och jordens trams. Jaja!

Begav oss sen till Grekland på en härlig sistaminuten med Mimmi, och alltså! … Hade jag inte gjort de, så hade jag missat nått stort i livet. Både jag och mimmi lovade oss att nu under hela sommaren ska vi va singlar och bara ha de så jävla bra! slutade bra. Mimmi har flyttat till Dalarna till kärleken hon träffa i Grekland, häst och hund har hon skaffat sig också!

Jag träffade Simon, det största på hela året! det lyckligaste och det allra bästaste. Jag blev gravid, ett litet mirakel! och fanns ingen tvekan vad vi ville göra, henne skulle vi alltid sätta på första plats! Så, jag flyttade från saltis in i en stor 2:a i Gullmars, den va p e r f e k t finns inga ord som är tillräckliga! kände oss SÅ hemma.

Men såklart, motgångarna började komma mot en! 😉 Hyrde den tydligen olovligt från hyresnämnden. Så bara att flytta på en gång! fick denna förstahands i Gnesta, dock tre månader senare. Så vi flyttade hem till Pappa och bodde i mitt gamla rum, = den minsta cellen man kan tänka sig! Men det funkade, och vi fick äntligen flytta hem.

Sen har det kommit motgång på motgång rent ekonomiskt, men det har funkat! och allt detta har bara gjort mig och Simon starkare tillsammans. Folk som säger att detta får folk att separera förstår jag inte? alltså.. Utan Simon hade jag aldrig orkat kämpa? det är för honom och lilla O vi gör det, och inte bara för mig eller honom? tillsammans!! Så sista 6 månaderna har varit hektiska, mkt beslut, omtumlande, lycka, ro, lugn, kaos, och kärlek!

Är så glad för att jag har träffat någon som jag vill kämpa med tillsammans till sista andetaget, tills kroppen bara faller ihop. Tänker inte sluta hoppas, tänker inte sluta kämpa! jag gör allt för oss, oss alla tre. Att vi ska må så bra som möjligt, att vi är tre som i en hel familj. Allt för er! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats