PATRICIA- Mamma till tre små!

Om vi inte har blöja på Wilja!

Kommentar:
Ursäkta att jag frågar, men hur lyckas hon bajsa ner dig varje natt? o kissa i sängen?!
Har hon ingen blöja på sig eller sitter bara blöjjan jevlkigt kasst?!!!!!????????

Kommentar:
Okej, fast det var ju inget svar på min fråga?
Har hon ingen blöja eller? För även om hon har ”sprutbajs” så borde det ju inte komma utanför blöjan isåfall?

Kommentar:
Har hon redan nr 3 :-O .. Du kanske ska testa med en mindre som sitter åt lite mer. Inte för att klampa ner på dig eller så utan för att du ska slippa med bajs på dig haha 🙂 En blöja ska helst sitta lite tajt än löst 🙂

Svar:
Hur hon lyckas bajsa ner mig varje natt är för att jag masserar hennes mage så hon slipper få gaser i magen. Och när jag masserar henne så fiser hon som bara attan! Som jag skrev i inlägget också: Hon har gaser, även om hon blir rapad varje gång hon ätit. Så för att det inte ska bli kolik så har min barnmorska sagt att jag ska göra det en gång på dagen och en under natten så hon inte får ONT. 🙂 därför så blir det sprutbajs! Dock ingenfara för oss, fler maskiner att tvätta, dock en förbannat nöjd bebis!

Och en annan kommentar som jag fick, hon använder Liberos nummer 3, så inga för små blöjor eller så, utan att vi masserar henne för att undvika kolik!

SVAR IGEN:
Fattar inte ens att jag svarar på denna idiotiska kommentar, va inte anonym! shit, de här är väl ingenting att ens orka lägga ner energi på? NEJ jag har inte blöja på henne när jag masserar henne, för det SKAVER i vecken då.

SÅ OM DET KOMMER BAJS PÅ MIG SKITER JAG VÄL FULLSTÄNDIGT I ? Bara HON inte har ONT! det finns dusch och tvättmaskin.

SVAR:

Att ni orkar lägga ner så mkt energi på bajsinlägget? Och va anonyma… suck!
Ja, hon har redan nummer tre, då hon väger ÖVER fem kilo! Alltså, är de nummer tre som gäller och inte new born längre. Den sitter tajt kära du! Men LÄS inläggen noga innan ni trycker era fingrar på tagenterna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mikaela

  bajsprat is the shit ;D fattar inte varför folk ska lägga i sig så jävulskt. huvudsaken hon mår bra 🙂 btw så finns ju libero nr 2, också. dom är för 3-6kg. tänkte bara om ni inte visste 😉 förresten så tycker jag att ni valde ett otroligt fint namn till henne. vet inte om jag sagt det tidigare, hehe.
  bajsa lugnt!

 2. L

  Men herregud att folk ens orkar lägga sig i andras liv.. förstår mig inte på sånna människor! Sen läste jag någonstans att någon idiot kommenterade om att din dotter skulle vara ful… det var den fegaste kommentaren jag någonsin sett! Din dotter är jättevacker och underbar precis som hon är! Kram på dig och skit i alla dumma kommentarer dom är bara avundsjuka!

 3. Emelie

  Jag tror att det är några som behöver skaffa sig egna liv istället för att lägga ner så mycket energi på att ett barn bajsar?

  Måste bara passa på att säga att hon är jätte söt din dotter 🙂

 4. Charlotte - Mamma till Nikita

  Det fattar inte jag heller, varför du svarar på frågorna faktiskt. En del bebisar spelar det ingen roll vad man än använder för blöja dom bajsar igenom iaf. Och det är bara skönt för Wilja att hon kan bajsa som hon ska och slippa magknip. Tycker du ska skita i såna kommentarer och bara läsa dom positiva 🙂

  (alla nyfödda bebisar är enligt mig fula, men hon börjar bli sötare, precis som alla andra bebisar blir. Men som mamma tycker man såklart att sin bebis är söt, tycker även du ska skita i dom kommentarerna för hon är så söt så :)..)

  Kramar

 5. Frida svarar

  Men eller hur. Gud vad folk är griniga. Gå ut i solen och njut av sommaren som är på ingång istället för att diskutera blöjor och bajs och sprida dålig energi? Suck.

 6. Malin

  Hahaha ja du Patricia – "du kanske skulle testa me en mindre för dem ska ju sitta tight" -för personen, ANONYM (orka) i fråga vet ju verkligen vilken storlek din bebis har också ;D höhöhhöhö för ANONYM har säkert SETT Wilja me egna ögon & vet om hon har stor eller liten rumpa 😀

  De e så bra att det fnns folk som är så mkt bättre än alla andra, tycker du inte? 😀

  Kram!!

 7. jennie

  vad är det för människa som skriver att en blöja hellre ska sitta för tajt än löst? HUR skönt är det tror du? Min son är lite större än wilja och har också nummer tre, men tänker snart byta för de sitter åt runt låren så han får röda märken! Är det inte viktigare att det är bekvämt för barnet? O det nu skulle läcka lite (vilket det inte gör) så visst, då får man väl tvätta bara. för mej är barnet viktigast och jag tror detsamma gäller dej patricia 🙂

 8. Anonym

  Okej, fast det var ju inget svar på min fråga?
  Har hon ingen blöja eller? För även om hon har "sprutbajs" så borde det ju inte komma utanför blöjan isåfall?

 9. Natalie

  Det finns fan sjuka människor överallt.. Läst tidigare inlägg om att dom skriver att hon är ful. att dom ens kan med o skriva något sånt! Hon är supersöt.. 🙂

 10. Anonym

  Har hon redan nr 3 :-O .. Du kanske ska testa med en mindre som sitter åt lite mer. Inte för att klampa ner på dig eller så utan för att du ska slippa med bajs på dig haha 🙂 En blöja ska helst sitta lite tajt än löst 🙂

stats