PATRICIA- Mamma till tre små!

Omstylad till en Rockabilly!Jag har knåpat ihop en liten film som jag i morgon ska presentera! vi hade ett skolprojekt som jag nämnde, där vi skulle finna ett årtal vi tyckte var intressant. Hitta en modell som ville ställa upp för en dag, så jag tog min fina vän Johanna! Hon blev en riktig Rockabilly tjej, jag stylade henne efter lite inspirationsbilder och sminkade henne ordentligt, och vips så liknar hon en kvinna på 50-talet! Hon klädde verkligen upp denna stil så sjukt mycket, mjaow! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Åh underbara bilder! Älskar stilen men jag kan verkligen inte fixa håret själv :/ Angående inlägget innan så har jag hängt med din blogg kanske ett-två år nu, är själv från södertälje och mamma till en tvååring och tvillingar på en månad och din blogg äär en av mina favoriter 🙂

stats