PATRICIA- Mamma till tre små!

Nya Bhar <3

Åh så glad jag blir! Jag var upp till Lindex en sväng på eftermiddagen, hittade två ordentliga och jätte fina bhar från märket: Ella M som Lindex fått in! Har upp till DD kupa, och japp! Två sådana fick följa med hem till jätte bra pris, 249:- istället dom för över 800 kr på Gustav Mellbin. Nu längtar jag bara tills jag får börja använda dom, EN månad kvar! Sen får jag börja ha bygelbh ♥

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Problem att kommentera på din blogg :/ Gör ett nytt försök här:)

    Har börjat följa din blogg, sedan typ 1 månad tillbaka. Tycker det är väldigt kul att läsa dina inlägg, så tänkte jag lämnar en liten kommentar här då jag inte kommenterar varje inlägg 🙂

    När operera du dina bröst? Länge sedan eftersom du började med bygelbh nu? 🙂 Jag har själv planerat in en operation till nästa sommar, då jag väntar barn nr2 nu i Juli och gärna vill träna till kropp innan operation 🙂

    Tack för en kul blogg att följa 🙂

stats