PATRICIA- Mamma till tre små!

Ny graviditetsvecka, välkommen vecka 16.

I morgon så går jag och lilla grodan in i en ny vecka, dom där veckorna springer bara fram just nu ♥ 4 månaden redan, vart tog dom månaderna vägen?
Jag mår helt okej, (upp och ner), i dag är det en bra dag om man säger så. Foglossningen har börjat kännas av ordentligt.. Hoppas att den inte blir lika illa som med Novalie. Vi kommer ha fullt upp i morgon, så jag passade på att ta lite nya magbilder i dag. Vill skaffa mig en fjärr till det här, att be Linus ta kort är ju omöjligt! ”Kan du ta ett fint kort älskling?” så fotar han uppifrån ner så huvudet ser ut som att vara större än globen, och kroppen minimal. Nej, de är inte hans grej riktigt helt enkelt! I morgon så ska vi ner till min syster, min systerdotter fyller hela 13 år idag, herre min jäkla gud så stor du blivit lilla Moa!
Kommer sova kvar där med Novalie och mysa.

Nu så ska jag in till salongen, och i kväll så blir det middag och bio med storebror! Som alla andra år, så ska vi se Hunger games tillsammans, har väntat så länge på den här filmen så det ska vara riktigt roligt! PUSSSkapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emilia

    Är de Linus som fotat den sista bilden ? För där ser nämligen huvet övernaturligt stor ut. Eller har du så avlång panna? 😮 Allt de andra är fint på dig men den avlånga pannan förstör :/

  2. carolina

    Jag tycker de blev super fina magbilder (strunta i cameltoekommentaren). Jag har i förra veckan investerat i ett stativ, å det underlättar super mycket. Men nu får man mersmak och sen de inköpet så skulle jag vilja köpa en fjärr och mikrofon, så man slipper filma så nära 🙂 ”mycke vill ha mer” haha

stats