PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu har jag och hjärtat kämpat hela kvällen…

img_4404 (MMS)

Nu har jag och hjärtat kämpat hela kvällen! Klockan SJU fick vi för oss att måla.. Så iväg med Linus och sen kom han hem med färg på beställning! 😀 blev klara för en stund sen! HUR nöjd som helst. Men kakaofärgen va helt cp! När den hade torkat och vi skulle dra bort tejpen så följde färgen lixom med en del och lossnade från väggen? Sjukt skumt! Så måste fixa med imorgon. För PRECIS ett ÅR sedan så las jag in på BB i Södertälje, 11 dagar övertiden och jag höll på att bli knäpp. Morfinspruta o i rumpan, sen fick jag äntligen somna. Det betyder att… Wilja blir ETT år om 6 minuter!!!! <33 hur i helvete gick det till att detta år flög förbi så snabbt? Samtidigt de känns som de vore IGÅR! Kommer ihåg varje känsla, varje minut och varje tanke jag hade under förlossningen! Känslan när jag fick hålla i mitt barn första gången.. Det är ord som aldrig kommer kunna förklaras! <3 jag sitter här och bara grinar när jag börjar tänka på det här.. Hur mycket har inte hänt på ETT år för oss alla? Man kunde aldrig ha trott att de skulle bli såhär. Samtidigt är jag så glad att de ledde till dit vi står idag! Är så otroligt tacksam över att min Linus kom in i bilden, och för första gången är jag samtidigt så jävla rädd att förlora honom! 🙁 åh, nä! Klimakteriekossa kan ni kalla mig! Gråter skrattar & grinar. Kan inte bestämma mig riktigt! MIN STORA TJEEJ! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa kusinen

  Men huvud grattis min UNDEEERBAARA sööta lilla ett åring<3

  Pussar och kramar från mig till min UNDEEERBAARA favorit moster och till min UNDEEERBAARA favorit kusin<333

 2. Linda Mark

  Vad mysigt att pyssla hemma! 😀 ang tejpen….
  Försök att ta bort tejpen så snabbt ni är färdiga med att måla på just det stället (börja uppefrån), annars när färgen torkat så åker färgen från väggen med…ang tejpen, se till att använda rätt tejp. En som är för stark drar med väggen, så lagom starkt lim på baksidan alltså. Annars så kan man göra tejpen lite svagare genom att kladda med fingrarna på baksidan…

  knäpp känsla det där….känns som att lilla Ella var 1 år nyss….nu är och 3,5 år…:S vill inte mer….ahhaha

  kraaaaam

stats