PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu har jag inget mer att säga.. Jag är int…

Nu har jag inget mer att säga.. Jag är inte arg, jag hatar dig inte.. Men nu försöker jag inte längre! Du har bara visat att du inte är något att ha.. Hur kan man göra såhär? Är så glad att hon är så liten! Hade det varit min dotter hade jag åkt i timmar för att få träffa henne i en timma om dagen! Du gör allt för att inte ha henne hos dig! Wilja va vårat beslut, om hon hade varit mitt egna hade jag inte brytt mig! Jag skiter nu om du eller din familj läser detta inlägg, orkar inte längre framstå som en martyr när du talat om halva sanningen om dina val, dina ord och dina handlingar för dom! Komme aldrig mer tjata, det är Wilja & Jag nu. Jag tänker inte trösta henne när hon sitter i trappen med ryggsäcken på och väntar på någon som har nått viktigare för sig! Det är inte min börda att bära längre. Jag önskar att du fortfarande va den underbara Pappan som du va! Men vart försvann du? Var försvann han som lovade att aldrig svika eller lämna Wilja? Du skulle ha haft henne idag.. Du ljög mig rätt upp i ansiktet! Berättade att jag mådde dåligt och behövde att du skulle ställa upp, men de va kris på jobbet! En timma senare ser jag dig på stan? Med en tjej? Och inte alls påväg.. Du kommer aldrig att förstå hur ont det gjorde i hjärtat för Wiljas skull! Jag kommer aldrig låta henne vara med om det här igen. Tro mig, aldrig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michelle

  Hej, jag fick din blogg av en kompis som följer den och har suttit och läst lite tillbaka i din blogg. Men jag fastnade på det här inlägget.

  Jag vet hur du har det. Jag har själv en dotter på två år och hon träffat knappt sin pappa. Det är ett och ett halvt år sedan vi gick isär och sen dess har han t.ex. bara haft henne på övernattning EN gång. Och då ringde han mig hela kvällen och sa att han inte fick henne att somna.

  Sen får jag ringa och tjöta på honom att ta henne och det hjälper inte iallafall, det slutar bara med att vi stårbråkar. Så jag har gett upp honom, det är hans problem om inte han vill ha en bra kontakt med sin dotter.

  Jag tycker det är strongt gjort av dig att skriva det i din blogg, vad du känner och tycker. Dom som har komenterat anonymt och säger att du inte ska skriva sånt här har fel!

  Det är helt och hållet upp till en själv att skriva vad man vill i sin blogg.

  Intressant blogg, jag kommer att fortsätta följa den! 🙂

 2. Anonym

  Låter som han inte alls är redo för att vara pappa, då allt annat går före, men det är så dax att tänka på det nu, han får växa upp fort och börja ta sitt ansvar om han vill ha en dotter som bryr sig om honom senare i livet!

 3. naiana

  GE HAN EN RIKTIGT HÅRD SMÄLL FRÅN MIG!!!!!!!!!!
  VILKET SVIN!!!!!

  killar ska inte vara pappor, dem flesta tar inte sitt ansvar! dem fattar inte att pappa är inget man är när dem vill utan pappa är nåt man är HELA LIVET!

 4. Rebeccas

  FAN va bra !! stå på dig, låt ingen trampa på dig eller Wilja.
  Känner igen det där så sjuukt mycket i min egen pappa. Tråkigt nog, är glad att min mamma valde en bättre uppväxt för mig men inte lät honom styra.
  Man minns dom gånger som han skulle dykt up men aldrig gjorde det så himla väl.

  Tillslut får det vara nog.. människan är för godtrogen , tyvärr. :/
  Men det är bra att du står på dig Patricia!!

  KRAMAR <3 🙂

 5. miia mamma till My

  man ska inte säga nått man inte kan stå för eller itne kommer göra.
  stackars wilja, du gör rätt, bättre o sätta stopp för det innan hon kommer till den åldern. Eller så får han helt enkelt ta o ändra sig o va en pappa till 100 %
  stå på dig vännen. kramar om

 6. Charlotte - Mamma till Nikita

  Förstår inte hur man kan göra så mot sitt eget barn faktiskt! Och stå och ljuga, varför inte bara berätta som det är? Tycker synd om dig, men ännu mer om Wilja och jag håller med om att jag är glad över att hon är så liten, men tills slut kommer hon ju förstå, inte vill man att hon ska förstå något sånt! Men hon har iaf en helt otrolig mamma, som alltid ställer upp och som alltid alltid alltid kommer finnas där för henne, jag vet att du aldrig någonsin skulle vända henne ryggen! Du är en strålande fantastisk mamma!!
  Hoppas det löser sig och han skärper till sig! Och alla anonyma som inte vågar stå för vem dom är, skit i dom! Du har all rätt att skriva av dig i din blogg!

 7. A

  jag kan bara skicka kramar till Wilja, massa kramar! hoppas att linus blir den pappa hon aldrig fick!Wiljas pappa kommer ångra sig så mycket senare i livet, för barnen är det viktigaste som finns och jag kan inte ens tänka tanken på att inte få träffa mina flickor! men att inte vilja träffa dom! det finns inte ens i mina tankar! du är så duktig, kämpa på:) kramar!

 8. Anonym

  Du skriver ju som att du skriver till honom, men varför skickar du det till din blogg? Förstår inte hur man kan vilja dela med sig av såna här privata tankar. Ja det är ju din blogg, men mår du verkligen bättre av att alla får läsa ett sånt här inlägg. Både du och Wilja mår nog bättre av att hålla sånt här privat. Jag förstår verkligen inte syftet i detta inlägg…

 9. Linda Mark

  faan vad tråkigt för Wilja… Att man gör så mot sitt barn? Tur att hon har världens bästa som mamma som älskar henne mest och alltid kommer att finnas där. Hon mår bäst med dig och Linus, ni finns där i alla fall! Det kan svida men i det långa loppet mår hon bättre med nån som inte är hennes pappa men som vill ge henne världen….

  du gör rätt, du har gett mer än för många chanser nu….
  lycka till med allt!
  det blir bättre så här för alla, tåget gick för läängesen…

  ps. kan du svara mig ang vagnen sen? vill veta juue….:/
  kraaaaaaam

 10. Cissi

  Du har gjort helt rätt, hur jobbigt det är att inse så hade jag gjort precis samma sak för mitt barn om jag varit i din situation! Du är stark och tillsammans blir ni bara starkare! Glöm inte det!! 🙂

stats