PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu är jag less.


Idag är det en sån dag då jag inte orkar.
Jag vill gnälla! Jag är trött.

Jag är trött på att se ut såhär, trött på att känna såhär! Jag är trött på att behöva vänta, jag är trött på att ha ont.
Jag är trött på att vara hindrad, jag är trött för jag är som jag är med andra ord.

Får inte på mig någonting, kläder i ett tälts storlek är rätt passande. Jag har spräckt min JACKA, vilket innebär att jag idag lånade Linus. Bara en sån sak! blöh.. sminket fastnar inte känns de som, finnar i hela ansiktet.
Händerna gör ont för att dom är svullna, jag måste sätta mig efter en liten stund efter jag stått upp då de känns som att gå på nålar på fötterna för dom blir lika svullna dom. Håret går de inte att göra något alls med, om man ens kan kalla de för hår…. allt är en katastrof!

Nä, nu är det BARA 22 dagar kvar, men tro mig! Det är långt dit, och jag kommer att gå över.
Helt säkert.

Sen är jag irriterad över att jag gnäller! För jag vet vad jag får i slutändan, men nu är jag trött. Det får man väl också vara ibland?

Men samtidigt så vet jag hur mycket jag kommer sakna allt vad detta innebär!
Men just nu har bägaren runnit över lite, och jag är ett känslomonster som är skitledsen för ingenting.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline- Mamma till Wilda

  självklart får man vara trött.. specielt nu på slutet.. och specielt när man redan har en lite vildning som också vill leka hela tiden =) Alla som är/varit gravida kommer någon gång känna att det är tungt och det kommer alltid i slutet =)

 2. Karin

  Kikar in lite på din blogg och kände att jag bara var tvungen att kommentera detta. Jag minns allt för väl hur jobbigt det var dom sista dagarna (månaderna till coh med !!) av graviditeten. Helt rätt att vara gnällig och bitter ibland, tycker jag. Upp med benen på soffbordet och unna dig någonting gott att äta framför tven 🙂

 3. Emma

  Håll ut!!!
  Men man måste få klaga ibland också. Men många gånger när man gör det så får man höra att man faktiskt valt det själv. Tyvärr… Men jag tycker att lite för man klaga! Det är inte lätt att vara höggravid!

 4. Ida

  Gud vad skönt att jag inte är ensam om att känna så!
  Blir också ledsen för precis ingenting och vissa dagar har jag god lust att bara stanna kvar under täcket!

  Har dock två månader kvar innan min mini är beräknad (7e april) och jag hoppas så innerligt på att min älskade bebis vill komma ut tidigare. Jag saknar min gamla kropp, mina gamla kläder och allting från innan den stora magen!

  Är det okej att känna såhär? Det får mig verkligen att tänka att jag kommer bli världens sämsta mamma..

 5. jennifer

  men du är JÄTTEFIN! Den finaste gravida kvinna jag har sett! Du är inte "stor gravid". DU är "gullig, kvinlig,vacker gravid". Däremot förstår jag att allt tär på en lite. Jag är bara halvvägs och börjar redan klaga 😉

  Hang in there beauty!

 6. Fanny

  Har du testat stödstrumpor?
  Vet att de är ett helsike att få på, MEN du slipper den värsta svullnaden.
  Självklart får man vara trött och grinig, alla har vi sådana dagar även mammor :0)
  Kram

 7. ENDENISE

  MAN FÅR GNÄLLA ♥ Jag tyckte det var mkt mkt mkt mer tungt andra gången. Altl gjorde så jävla ont och det var riktigt pissigt att inte kunna göra det man vill. Kämpa på, mindre än 1 månad kvar nu ♥

stats