PATRICIA- Mamma till tre små!

Nu är jag hemma!

 Hej alla <3
Vill börja med att tacka er alla för alla fina lyckoönskningar som jag fått, ingen kommer kunna förstå min känsla jag bär på just nu. Jag själv tror inte de är sant, när jag vaknade imorse så kollade jag ner under bhn för att se om dom fortfarande fanns kvar! och jajjemen, dom sitter där dom sitter! Och redan efter en dag så är dom fantastiska och jag älskar dom så jävla mycket.

Morgonen började med en kopp kaffe & en upp piggande dusch! (ÄN så har jag inte alls så ont som jag trodde).
Om jag ska försöka beskriva smärtan så känns det som att jag har tränat 20 min för länge på gymmet, och fått en förjävla träningsvärk! Men jag har inte ont, som ont. När jag såg övriga tjejer knappt komma upp från soffan, så kände jag på en gång att jag inte hade rätt att klaga. Blev utskriven lite efter 09 och sa hejdå till alla fina tjejer jag träffade på! Mötte upp en fin vän för att ta en liten fika innan jag satte mig på tåget hem! underbar som hon är fick jag blommor ♥

Jag hade aldrig förväntat mig detta resultat, och ej absolut efter bara en dag! dom är så jävla perfekta, och även om jag vet att det tar några månader innan dom blir sitt ”rätta jag” så kan mina gärna få se ut så som dom gör nu föralltid! så nöjd är jag om jag jämför med innan.

Folk sa till mig att 400 cc skulle se vulgärt ut på min lilla kropp och många sa att jag skulle ta mindre.
Men jag tycker dom är så himla rätt! lite större än för att vara naturliga, men inte häpnandsväckande stora! Alldeles lagom.
Hade blivit oerhört besviken om jag tog mindre cc, och hade inte blivit besviken om jag tog 40 cc mer om ni förstår vad jag menar. Men nu, jag dödar för mina FASTA fina bröst!!!!
Bästa Örjan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Kul att läsa om någon annan som nyligt gjort en OP jag gjorde min OP den 2 Mars så dom fyller 5 veckor på Lördag 🙂 Är också super nöjd med mina, fast som de flesta säger så skulle det inte skadat med ett par CC till. Nu när svullnaden har lagt sig så tycker man att dom krympt jätte mkt, men jag satte ju i den största impantatet jag kunde ha till min lilla kropp.

  Hoppas de läker fint hos dig! 🙂 Tänkte på en grej såg att du varit och shoppas bh:ar. Hade din svullnad verkligen lagt sig helt efter 3 veckor? Mina var fortf svullna vid den tidpunkten.

  Kram kram!

 2. Josse

  Jag skulle så himla gärna vilja följa din andra blogg! Är såååå nyfiken =) Du är så modig! Är verkligen imponerad av dig! Ha de gott! =)

 3. Mel

  Skulle gärna vilja få följa dig i den andra bloggen också. Har skickat tidigare kommentar men inte hört något, ganska förståeligt då det var många som skrev till dig. Hoppas att du ser denna nu. 🙂 Har funderat på att operera mig efter jag fött barnet, men är rädd för risker. Maila gärna mig med login om jag är välkommen att läsa din bröstblogg 🙂

 4. Frida - Mamma till Lloyd

  Fan vad snygga dom är Patricia! 😀 Jag måste dock ha missat ditt inlägg om nån bröstblogg, jag vill ju också följa dina boobies utveckling 😉
  Skulle verkligen behöva göra en tuttförstoring jag med, då mina tomma taxöron inte passar till en enda satans bh. Min stackars Tim får se mig i sport bh dygnet runt 😉 hihi

  Kram fina du!

 5. Camilla

  Jätte fina!! Drömde att jag gjorde mina inatt! Var så nöjd haha. Träffade på dig på kliniken! Så nu när jag sett mig i drömmen med dom där brösten kan jag ju inte sluta tänka på det!! Ha det bra! Kram 🙂

 6. Annika (mamma till Elvin och Julian)

  Snyggt!!

  Jag vill jättgärna följa din andra blogg, så skicka gärna lösen till min mail 🙂
  Kramar

 7. Caroline

  Jag skulle ocksp vilja ha inlogg till din andra blogg. Jag har också två små kottar som hängt sönder mina pattar så jag vill gärna se och läsa då jag o kså vill göra om dom senare

 8. Mayah

  Hej! 🙂 har mejlat dig om din andra blogg men inte fått något svar ännu , skulle mer än gärna vilja följa den 🙂

 9. ramona

  åh så bra det blev!
  de passar verkligen dig!

  jag har försökt mailat dig men får tillbaka att din mailadress inte funkar!
  vill gärna följa dig på din andra blogg.

  kram

 10. mamma till H

  Jag skulle oxå gäran följa din andra blogg… Har följt din blogg sedan sommaren 2010, då ja själv va gravid… Så härligt att läsa din blogg, läsa om lycka, trots frustration osv… Man känner liksom igen sig i mkt av det du skriver 😉
  Kram

 11. Anna

  Hej Patricia!
  Jag har läst din blogg jätte länge nu och jag tycker du är en sån inspirationskälla!
  Jag funderar själv på att göra en bröstförstoring men är liten kluven, så det skulle vara så bra om jag kunde få läsa din andra blogg.
  Du verkar vara en sån superbra mamma och man ser verkligen hur du har utvecklats från du blev gravid med Wilja tills idag! En grym förebild för oss unga mammor!! 🙂

  Kram

 12. Hanna

  Jag vill gärna ha inloggning till din andra blogg 🙂 Funderar på att gå till Örjan nästa gång då jag är missnöjd med min operation. Skulle vara kul att se hur Örjans resultat blev 🙂

 13. Paulina

  Jag vill också följa din nya blogg, har läst denna länge och vill inte missa den andra 🙂 Vore spännande och intressant 🙂

 14. Jeanette Simonsson

  Jag har oxå skrivit här på din blogg om att jag gärna vill förlja din bröst blogg men inte fått nått svar 🙁
  Kollat skräpposten och där finns inget. Vore jätte kul o följa din bröstblogg nämligen då jag följt din blogg väldigt länge och själv gjort bröstförstoring för några år sen 🙂

  //Jeanette

 15. Matilda

  Vad härligt! Vad märkligt det måste kännas att gå förbi en spegel och inte se ut som man brukar, haha. Jag vet hur det känns när man precis färgat håret men din situation måste vara väldigt märklig 😛

 16. Malin c

  Fint! :)) har mejlat/skrivit på Facebook om inlogg till din andra blogg men får inga svar :/ det är ok om du inte vill ge det till mig, men kan du inte svara? 🙂

 17. Anna

  verkar vara blogg.se som inte fungerar idag …

  de ser riktigt naturligt ut på dej 🙂 var har han lagt snitten?

 18. Zannah

  Kul att du vart nöjd 🙂 dom ser naturliga ut på dig. Perfekt storlek och allt. Du passar i bröst 🙂
  Mejladressen du skickade med länken på din andra blogg, jag kommer inte in på sida. :/
  Kram Zannah

 19. Mervi

  Underbart att det har gått så bra! 🙂 Visst har du inläggen bakom muskeln? Och vilka implantat har du? Hp?
  Kram!

 20. Martina

  Härligt!! Läst din blogg länge och har själv inga barn, men kan ändå närma mig känslan av att inte vara nöjd med sina bröst efter barn! Du verkar vara himla härlig brud med fötterna på jorden och jag tycker alla förtjänar att ha den kropp man känner sig bekväm och snygg i! Har aldrig kommenterat någonstans eller någonsin men tycker du förtjänat pepp och stöd och inte kritik! Lycka till! 🙂

stats