PATRICIA- Mamma till tre små!

Novalies utveckling!

 


Min mamma skriver om mig varje dag, men jag har märkt hur dålig hon är på att skriva allt jag faktiskt kan!
Så nu har jag sagt åt henne att skärpa till sig, jag vill ju faktiskt också vara med lite här.
Jag är en jätte lugn liten tjej som fått namnet Novalie Ofelia. Min mamma säger till mig ofta hur snäll jag är, men ni ska veta! De är inte ofta, men IBLAND så kan jag bli riktigt arg! så temperament har jag faktiskt också som min syster.. De måste komma från Mamma?

Jag älskar att ligga på golvet, speciellt på mage! Där kan jag ligga och titta på mina leksaker i över en timma och bara ha de bra! sen kan jag bli lite kinkig och vill komma upp i famnen och kramas en sväng. Men de har blivit mycket bättre nu när jag kan rulla både fram mage till rygg, och från rygg till mage! Jag älskar att snurra omkring, jag tar mig överallt ska ni veta! krypa kan jag verkligen inte. Men jag tränar, upp med rumpan och upp med hela kroppen så jag ställer mig på tå. Jag är väldigt stark i min rygg och mina små armar! Men de är nog för att jag legat på mage sen jag var en liten liten bebis.
Förut SKREK jag och var jätte arg på mamma om hon la mig på ryggen! Fy.

Jag har lärt mig att sitta lite, mamma och jag över varje dag! 😀 Men jag tror att de är lite svårare för mig, för jag har så mycket tyngd och längd att hålla uppe. Min storasyster satt redan en månad innan mig! Men hon va en kortis och tjock som gud vet jag!

Jag är jätte duktig på äta, och jag äter gröt till frukost, en burk med frukt till mellanmål, sen en HEL burk till lunch! ni hörde mig? mat är de bästa som finns, och jag blir så arg på mamma när hon är långsam med skeden… då visar jag för henne att jag finns må ni tro! Sen äter jag lite mellanmål igen, sen är de dags för middag! Sen en flaska på kvällen när jag ska sova.

Jag gillar fortfarande sova mycket om dagarna! Jag somnar om vid ca 09.30 och sover 1-2 timmar. Sen efter 14 blir jag trött igen och sover någon timma! sen vid 17 orkar jag inte mer, och sover 30. Sen mellan 20-21 somnar jag för kvällen!
Jag sover heeelt själv i min säng! Och jag kan inte somna någon annanstans.. min mamma tycker de vore mysigt om jag kunde somna i famnen någongång, men det går inte.
Jag måste få ligga helt helt själv i min säng på mage och med napp i munnen. Annars går det bara inte!

Sen sover jag hela natten. Ibland kan jag vakna och vara hungrig vid 04! De är så konstigt att jag ibland vaknar och ibland inte.
Sen vid 07 så tar mamma alltid upp mig i sin stora säng för att mysa med mig, de gillar jag verkligen♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ELIN

  Vad söta dina flickor är, va stora de har blivit, en fråga? Varför har Wilja kort hår? Vill hon ha det själv, eller är det ni som vill det? Jag bara undrar det. Hur mår ni i för övrigt?

  1. mammasangel

   På vissa växer det inte lika fort som på hos andra! Jag var över 3 innan mitt hår tog fart och kom. Likaså med hennes 🙂

 2. madde

  Vad fort det har gått, känns som det va nyligen att hon va en nyfödd liten bebis!
  Blir påmind att jag ska njuta så länge Nelson är så här pass liten som han är nu!!!
  Hon är iaf himla fin din lilla dam, även den stora:)
  Kram

stats